Γεωργία-Ελλάδα (26/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Τελικός Γεωργία – Ελλάδα για την πρόκριση στο EURO 2024 με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Boris Paichadze» η Γεωργία υποδέχεται την Ελλάδα (26/3/2024) για τον τελικό του Path C των play – offs που οδηγούν στο EURO 2024. Το ματς είναι νοκ άουτ που σημαίνει πως υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι. Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για την πρόκληση αφού πέρασαν από το εμπόδιο της ημιτελικής φάσης. Εκείνη που θα περάσει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα ενσωματωθεί στον 6ο όμιλο με Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στον αγώνα Γεωργία – Ελλάδα οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Συγκεκριμένα, ο άσος της Γεωργίας φτάνει στο 3,36** και το διπλό της Ελλάδας πληρώνει στο 2,33** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το ματς προσφέρεται και η επιλογή Bet Builder, ένας τρόπος στοιχηματισμού που μπορείτε να συνδυάσετε πολλές επιλογές στο ίδιο αθλητικό γεγονός, αυξάνοντας τις αποδόσεις.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η αναμέτρηση Γεωργία – Ελλάδα προσφέρει πλούσια προγνωστικά και φαβορί για τη νίκη. Τα στατιστικά παρουσιάζουν την Ελλάδα ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο EURO 2024. Βέβαια, στις τάξεις της «γαλανόλευκης» οι πάντες συμφωνούν πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ποια είναι η παράδοση της Ελλάδας με τη Γεωργία;

Η Ελλάδα δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη Γεωργία. Σε επτά αναμετρήσεις ο απολογισμός είναι:

  • 7 νίκες
  • 2 ισοπαλίες
  • 17-6 γκολ
  • Τελευταία νίκη στις 9/10/2021 μέσα στη Γεωργία με 2-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η Γεωργία έφτασε στον τελικό του Path C καθώς ξεπέρασε σχετικά άνετα με 2-0 το Λουξεμβούργο εντός έδρας. Της χαμογέλασε η τύχη στην κλήρωση και έχει το πλεονέκτημα να φιλοξενεί και τις δύο καθοριστικές αναμετρήσεις στην Τιφλίδα, εκεί όπου είναι πολύ δυνατή. Μάλιστα, αφότου η Γεωργία έχασε από την Ελλάδα το 2021, εντός έδρας έχει ηττηθεί μονάχα μια φορά κι αυτή από την Ισπανία (7-1). Στα υπόλοιπα 11 παιχνίδια που έχει δώσει ως γηπεδούχος μετράει οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Γεωργία ψάχνει την πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι έχει μια δυνατή γενιά παικτών με ηγέτη τον καταπληκτικό Κβίχα Κβαρατσχέλια της Νάπολι.

ΣΤΗΝ BETSSON ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα, από την πλευρά της, πάει στο σπουδαίο παιχνίδι με το ηθικό και την ψυχολογία στα ύψη μετά την εμφατική νίκη με 5-0 επί του Καζακστάν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έκανε την καλύτερή της εμφάνιση τα τελευταία χρόνια και εντυπωσίασε με την προσήλωσή της, την αποφασιστικότητά της και την αποτελεσματικότητά της. Τα ίδια στοιχεία θέλει να παρουσιάσει και στον αγωνιστικό χώρο του «Boris Paichadze». Η Ελλάδα ψάχνει να επιστρέψει σε μεγάλη διοργάνωση από το Μουντιάλ 2014.

Στα play – offs για το EURO 2024 οι αποδόσεις συναρπάζουν. Οι τελικοί των τριών μονοπατιών της διαδικασίας υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Στην αναμέτρηση Γεωργία – Ελλάδα η δίψα για την πρόκριση είναι μεγάλη. Το να πάρει το εισιτήριο η Ελλάδα δίνεται στο 1,66**, ενώ το να είναι η Γεωργία εκείνη που θα περάσει δίνεται στο 2,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Γεωργία – Ελλάδα το στοίχημα για τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο είναι πως σε αυτό το σημείο το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα και όχι ο τρόπος. Οπότε θα κάνουν ό,τι μπορούν να επικρατήσουν. Η αφετηρία είναι η αποφυγή λαθών που μπορούν να τις καταδικάσουν.

Γι’ αυτό και τόσο για τη Γεωργία όσο και για την Ελλάδα οι συνθέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Στη Γεωργία, ο κόουτς Βίλι Σανιόλ υπολογίζει στα μεγάλα αστέρια του και μπορεί να λείπουν ορισμένοι έμπειροι παίκτες από την άμυνα και τη μεσαία γραμμή, ωστόσο, τα πλάνα του δεν επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκουστάβο Πογέτ. Έχει τους καλύτερούς του διαθέσιμους, ενώ απουσιάζουν παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν εναλλακτικές.

Για το ματς προσφέρονται με Σούπερ Ενίσχυση στην Betsson η νίκη της Ελλάδας στο πρώτο ημίχρονο στο 3,70** (από 3,10), το 2 Ημίχρονο – 2 Τελικό στο 4,80** (από 4,00) και τον να φτάσει πρώτη στα δύο γκολ η Ελλάδα φτάνει στο 3,70** (από 3,10).

Ο δρόμος της Ελλάδας για το EURO 2024:

EURO 2024 play – offs Path C

Ημιτελική φάση

Ελλάδα – Καζακστάν 5-0

Γεωργία – Λουξεμβούργο 2-0

Τελικός

  • Γεωργία – Ελλάδα (0-0 κ.δ., 4-2 πεν)

Οι άλλοι τελικοί των play – offs:

  • Ουαλία – Πολωνία (0-0 κ.δ., 4-5 πεν.)
  • Ουκρανία – Ισλανδία (2-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ