Γερμανία-Ελλάδα (7/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Γερμανία – Ελλάδα σε σπουδαία φιλική αναμέτρηση με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «BORUSSIA-PARK» του Μένχενγκλαντμπαχ η Γερμανία υποδέχεται την Ελλάδα (07/06/2024) σε φιλική αναμέτρηση. Η Γερμανία βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας ενόψει του Euro 2024 που αρχίζει στις 14 Ιουνίου. Η Ελλάδα, πάλι, βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με υπηρεσιακό προπονητή. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν κορυφαίες επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Γερμανία – Ελλάδα οι αποδόσεις βάζουν τη «μάνσαφτ» σε θέση οδηγού για τη νίκη. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Γερμανίας προσφέρεται στο 1,32**, την στιγμή που το διπλό της Ελλάδας το συναντάμε στο 8,82** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για το σπουδαίο φιλικό ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Γερμανία – Ελλάδα τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί. Τα στατιστικά και η παράδοση της Γερμανίας καθώς και το στάτους της μιλούν από μόνα τους, ενώ η Ελλάδα ακόμη δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού της από τη Γεωργία στα playoffs του UEFA Nations League που έδωσαν εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα;

  • 6 νίκες η Γερμανία
  • 3 ισοπαλίες
  • Καμία νίκη η Ελλάδα
  • 21-9 γκολ υπέρ της Γερμανίας

Για τη Γερμανία, λοιπόν, αυτό το ματς είναι η πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας της κόντρα στην Σκωτία στις 14 Ιουνίου για το Euro 2024. Προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο την Ουκρανία σε φιλικό ματς που έδωσαν την περασμένη Δευτέρα (3/6). Δεν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κι έδειξε πως υπάρχουν πολλά κομμάτια του παιχνιδιού της όπου χρειάζεται βελτίωση και αυτό θα επιχειρήσει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ελλάδα, από τη μεριά της, θα έχει στον πάγκο της τον υπηρεσιακό προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο για τις αναμετρήσεις με τη Γερμανία και τη Μάλτα (10/6). Στις κλήσεις υπάρχουν ορισμένα νέα πρόσωπα όπως οι τερματοφύλακες Τζολάκης και Μανδάς καθώς και ο αμυντικός Ντόη, ενώ ο υπόλοιπος «κορμός» αποτελείται από παίκτες που είναι σταθερά μέλη του ελληνικού συγκροτήματος. Ποιος είναι ο στόχος της «γαλανόλευκης» σε αυτά τα ματς; «Να δείξουμε πως αξίζαμε να βρισκόμαστε στο Euro 2024», ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Το στοίχημα στα διεθνή φιλικά είναι εντυπωσιακό καθώς αποτελεί την πρόγευση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το ανεπανάληπτο θέαμα που θα μας χαρίσει από τις 14 Ιουνίου ως τις 14 Ιουλίου. Γερμανία και Ελλάδα είναι ομάδες με επιθετικές αρετές και το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,53** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Γερμανία – Ελλάδα το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση του σχεδίου τους. Η Γερμανία θέλει να δει πως θα τα καταφέρει κόντρα σε μια μαχητική ομάδα που έχει καλή αμυντική λειτουργία και σέντερ φορ που μπορούν να της ασκήσουν πίεση. Η Ελλάδα, πάλι, θέλει να δει αν παραμένει ανταγωνιστική απέναντι στα μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Όσον αφορά στις συνθέσεις, στη Γερμανία ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα της ενδεκάδας του, ενώ στην Ελλάδα ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι πιθανό να κάνει ορισμένες αλλαγές σε σχέση με αυτή που θεωρείται η ιδανική σύνθεση.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ