Ισημερινός-Ιταλία (24/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ισημερινός – Ιταλία σε δυνατή φιλική αναμέτρηση με εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στην ουδέτερη «Red Bull Arena» στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ ο Ισημερινός αναμετριέται με την Ιταλία (24/3/2024) σε φιλικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία αυτού του ματς προκειμένου να συνεχίσουν να «χτίζουν» προς τη σωστή κατεύθυνση ενόψει της συμμετοχής τους στο Copa America και το EURO 2024 του καλοκαιριού, αντίστοιχα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Ισημερινός – Ιταλία οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Αναλυτικότερα, ο άσος του Ισημερινού δίνεται στο 3,46** τη στιγμή που το διπλό της Ιταλίας βρίσκεται στο 2,08** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η αναμέτρηση Ισημερινός – Ιταλία έχει δυνατά προγνωστικά. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για το καλοκαίρι και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν μετά τις αποτυχίες που βίωσαν στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Ισημερινός απέτυχε να φτάσει στη νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ 2022, ενώ η Ιταλία δεν πήγε καν στο μεγάλο ραντεβού.

Ποια είναι παράδοση στο ζευγάρι Ισημερινός – Ιταλία;

Έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν με απολογισμό:

  • 1 νίκη η Ιταλία.
  • 1 ισοπαλία.
  • 3-1 γκολ υπέρ της Ιταλίας.

Ο Ισημερινός μετά το Μουντιάλ προχώρησε σε αλλαγές στο προπονητικό του τιμ. Προσέλαβε τον Φέλιξ Σάντσεθ, που σταδιακά έβαλε τις βάσεις για να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα την οποία βλέπουμε εδώ και κάποιους μήνες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Ο Ισημερινός άρχισε με ήττα κόντρα στην Αργεντινή εκτός έδρας (1-0), αλλά έκτοτε μετράει πέντε σερί ματς αήττητος για τη διαδικασία με ρεκόρ 3-2-0, ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια του δεν δέχθηκε καν γκολ.

Η Ιταλία, στο μεταξύ, εδώ και μερικούς μήνες πορεύεται με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο κι εκείνος προσπαθεί να την κάνει και πάλι διεκδικήτρια των μεγάλων τίτλων. Η ομάδα βρίσκεται σε μια διαδικασία εκμάθησης του τρόπου παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός, αλλά και δοκιμών σχημάτων και προσώπων. Ωστόσο, έχοντας ήδη περάσει στο EURO 2024 η όρεξη των Ιταλών έχει ανοίξει και παίρνουν κάθε ματς σοβαρά καθώς έχουν σκοπό να βελτιωθούν όσο περισσότερο μπορούν μέχρι το καλοκαίρι.

Στα διεθνή φιλικά το στοίχημα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον με δεδομένο πως αποτελεί «παράθυρο» στις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού που θα εξυψώσουν το ποδόσφαιρο των εθνικών ομάδων. Ισημερινός και Ιταλία θέλουν τη νίκη και δεν αποκλείεται να πάρουν και κάποιο ρίσκο. Το ενδεχόμενο του goal/goal δίνεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ισημερινός – Ιταλία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Έτσι, θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι συνθέσεις που θα κατεβάσουν οι δύο προπονητές. Ο Ισημερινός βασίζεται στον «κορμό» του και είναι ως επί το πλείστον περιφερειακές οι απουσίες που αντιμετωπίζει. Η Ιταλία, πάλι, έχει μια πολύ σημαντική απουσία αυτή του μέσου Σάντρο Τονάλι, που είναι τιμωρημένος, ενώ λείπουν και παίκτες που δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ