Εκουαδόρ-Σενεγάλη, για μια θέση στον ήλιο

Reading time2 λ

Καθοριστική η αναμέτρηση του Εκουαδόρ με τη Σενεγάλη, περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα.

Εκουαδόρ-Σενεγάλη  Group A  29/11  17:00

Στο «Khalifa International Stadium» της Ντόχα κοντράρονται Εκουαδόρ και Σενεγάλη, σε ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση κι ενδεχομένως την κορυφή του Group A και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Φυσικά, ξεχωρίζουν, αυτές για το στοίχημα Νικητής Group A στο παγκοσμιο, όπου το Εκουαδόρ βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά, αφού προσφέρεται στο 4,50 τη στιγμή που η Σενεγάλη έχει βρεθεί στο 13,00.

Αξίζει, βέβαια, να ρίξουμε μια ματιά και στο ενδεχόμενο αποκλεισμού των δύο ομάδων από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Σύμφωνα με τις αποδόσεις του Group A στο παγκοσμιο, η πιθανότητα να αποχωρήσει από τη διοργάνωση η Σενεγάλη από τη φάση των ομίλων πληρώνει 1,35. Όσο για το Εκουαδόρ, στο στοιχημα του Group A στο Παγκόσμιο για αποκλεισμό από απόψε, η απόδοση φτάνει στο 3,00

ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Βέβαια, είναι αλήθεια ότι το Εκουαδόρ έχασε την ευκαιρία εξασφάλισης της πρόκρισης από τη δεύτερη αγωνιστική. Η ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ολλανδία αφήνει την ομάδα του Γκουστάβο Άλφαρο με «γλυκόπικρη» γεύση. Από τη μια, πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκόσμιου, όπως είναι οι Οράνιε. Από την άλλη, όμως, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την εντυπωσιακή υπεροχή της.

Το Εκουαδόρ ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Ολλανδία, όντας αήττητο κι έχοντας τέσσερις βαθμούς στο σακούλι του. Μια ισοπαλία είναι αρκετή για να βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του στους «16» του Παγκοσμίου, ενώ αν νικήσει, έχει πιθανότητες πρωτιάς. Ωστόσο, υπάρχει αγωνία για τον πρωταγωνιστή του. Ο αρχηγός και μόνος σκόρερ του στη φετινή διοργάνωση, ο φορ Ένερ Βαλένσια (τρία γκολ), αποχώρησε τραυματίας και η παρουσία του κρίνεται αμφίβολη. Τιμωρημένος είναι ο Σέμπας Μέντες (κεντρικός μέσος).

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Η ΣΕΝΕΓΑΛΗ

«Ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης είναι και η Σενεγάλη. Η επικράτησή της με 3-1 επί των διοργανωτών στη δεύτερη αγωνιστική ήρθε με μια καλή παρουσία. Σκόραρε σε κρίσιμες στιγμές στο τέλος του πρώτου και τις αρχές του δεύτερου μέρους, παίρνοντας βέβαια και αρκετά… δώρα από την άμυνα των οικοδεσποτών. Οι εμφανίσεις του συγκροτήματος του Αλιού Σισέ είναι άκρως ενθαρρυντικές και δίνουν ελπίδα για συνέχιση της πορείας στο Παγκόσμιο.

Όμως, για τα Λιοντάρια της Τεράνγκα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση, αφού μόνο με αυτή θα βρεθούν στους «16». Μοναδική αμφιβολία για τους Σενεγαλέζους είναι η παρουσία του έμπειρου μέσου Σεϊκού Κουγιατέ, που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα με την Ολλανδία και έλειψε από το ματς της δεύτερης αγωνιστικής.