Ισλανδία-Βοσνία (11/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Η Ισλανδία αντιμετωπίζει τη Βοσνία για τα προκριματικά του EURO 2024 αναζητώντας τη νίκη σε ματς με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο « Laugardalsvollur» η Ισλανδία κοντράρεται με τη Βοσνία (11/9) για την 6η αγωνιστική του 10ου ομίλου της προκριματικής φάσης του EURO 2024. Τόσο η Ισλανδία όσο και η Βοσνία προσπαθούν να βρουν το δρόμο προς τη διεκδίκηση μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού και η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι τεράστιας σημασίας. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε πλούσιες επιλογές για στοίχημα στους αγώνες των προκριματικών του EURO 2024 με συναρπαστικές αποδόσεις.

Στο Ισλανδία – Βοσνία τα προγνωστικά είναι ανοικτά παρόλο που στο ματς του πρώτου γύρου, η Βοσνία είχε επικρατήσει με σκορ 3-0. Ο άσος σε αυτή την αναμέτρηση προσφέρεται στο 2,97**, ενώ το διπλό δίνεται στο 2,47**. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Τόσο η Ισλανδία όσο και η Βοσνία προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους ώστε να γίνουν και πάλι ανταγωνιστικές στο υψηλότερο επίπεδο. Στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου αναμετρήθηκαν με τους Βόσνιους να νικούν με σκορ 3-0 στη Ζένιτσα. Στη συνέχεια, οι Ισλανδοί απάντησαν νικώντας με 7-0 το Λιχτενστάιν εκτός έδρας, αλλά ακολούθησαν δύο απανωτές εντός έδρας ήττες με 2-1 από την Σλοβακία και με 1-0 από την Πορτογαλία. Και στα δύο ματς ήταν… σκληρό καρύδι για τις αντιπάλους της, αλλά η διαφορά ποιότητας φάνηκε… Την Παρασκευή (8/9) έπαιξε με το Λουξεμβούργο εκτός έδρας.

Η Βοσνία μετά τον ενθουσιασμό της πρώτης αγωνιστικής υπέστη τρεις διαδοχικές ήττες στο πλαίσιο του 10ου ομίλου. Έχασε άνετα με 2-0 στην Σλοβακία και ξανά με κάτω τα χέρια με 3-0 στην Πορτογαλία, αλλά το ισχυρό χτύπημα ήταν η εντός έδρας ήττα με 2-0 από το Λουξεμβούργο. Υπήρξαν για πολλοστή φορά τριβές και κρίση καθώς επίσης αλλαγή προπονητή. Έφυγε ο Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς τον περασμένο μήνα ανέλαβε ο Μέχο Κόντρο που θα προσπαθήσει να αλλάξει την τύχη αυτής της ομάδας. Την Παρασκευή (8/9) έπαιξε με το Λιχτενστάιν εντός έδρας.

Στο Ισλανδία – Βοσνία το στοίχημα είναι μεγάλο για το νέο τεχνικό των Βόσνιων που θα επιχειρήσουν να σταθούν στα πόδια τους σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον και χωρίς να έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για να βρουν τα πατήματά τους.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Με δεδομένο πως η Βοσνία κάνει μια καινούρια αρχή, στο ματς Ισλανδία – Βοσνία θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι συνθέσεις. Ο Μέχο Κόντρο έχει υποσχεθεί αλλαγές προκειμένου η ομάδα του να βρει τη χαμένη της ανταγωνιστικότητα και να πάρει μια νίκη που θα αλλάξει το κλίμα και θα δημιουργήσει ένα κύμα αισιοδοξίας για καλή πορεία στα προκριματικά του EURO 2024 και στοίχημα τη συμμετοχή της στα τελικά της διοργάνωσης,

Να σημειώσουμε, πάντως, πως η Βοσνία έχει και… τζόκερ μιας κι έχει εξασφαλίσει δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs για να διεκδικήσει και από εκεί την πρόκριση στο EURO 2024, αν δεν καταφέρει να τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του 10ου ομίλου.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |