Κροατία-Γαλλία, οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν

Reading time3 λ

Σπουδαία η αναμέτρηση της Κροατίας με τη Γαλλία, περιλαμβάνει εντυπωσιακές επιλογές για live στοίχημα.

Λαμπερές μονομαχίες μας επιφυλάσσει η έναρξη της εβδομάδας και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Όπως είναι λογικό, η αναμέτρηση Κροατία-Γαλλία για τον πρώτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας της Λίγκας των Εθνών, η οποία θα ξεκινήσει στις 21:45, βρίσκεται στο επίκεντρο, αφού έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ ξυπνά και αναμνήσεις από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Κόντρα στην κάτοχο του τίτλου και την παγκόσμια πρωταθλήτρια, η Κροατία θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της και να βάλει τους πρώτους βαθμούς στο σακούλι της, ώστε να ελπίζει σε διεκδίκηση της πρωτιάς, αφού στην πρεμιέρα υπέστη βαριά ήττα με 3-0 μέσα στο σπίτι της από την Αυστρία. Οι Γάλλοι, βέβαια, διαθέτουν πλούσιο ταλέντο σε όλες τις γραμμές, ωστόσο έπεσαν θύμα οδυνηρής εντός έδρας ανατροπής από τη Δανία (1-2). Έχουν, πάντως, σύμμαχο μια εντυπωσιακή παράδοση. Αυτή που τους θέλει να μην έχουν γνωρίσει ποτέ την ήττα από τους Κροάτες. Σε οκτώ αναμετρήσεις, οι Τρικολόρ έχουν πανηγυρίσει έξι νίκες. Μάλιστα οι τρεις τελευταίες επιτυχίες καταγράφηκαν στον τελικό του Μουντιάλ στη Μόσχα το 2018 (4-2) και στην προηγούμενη έκδοση της Λίγκας των Εθνών (4-2 εντός και 2-1 εκτός έδρας).

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Το έτερο ζευγάρι του γκρουπ, Αυστρία-Δανία, έχει… ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι δύο ομάδες, που στην πρεμιέρα πανηγύρισαν σπουδαίες εκτός έδρας επιτυχίες σε Κροατία και Γαλλία αντίστοιχα, είχαν ανταμώσει δις το 2021 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους Δανούς να πανηγυρίζουν ισάριθμες νίκες, με 4-0 στη Βιέννη και με 1-0 στην Κοπεγχάγη. Στο εντός έδρας ντεμπούτο του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο τους, οι Αυστριακοί είναι λογικό να κυνηγήσουν μια εκδίκηση, η οποία θα αποτελέσει άλμα προς την πρωτιά.

Για τη δεύτερη κατηγορία, σήμερα υπάρχει το ματς Ισλανδία-Αλβανία. Οι Ισλανδοί ξεκίνησαν με θετικό τρόπο την παρουσία τους στον δεύτερο όμιλο, αφού απέσπασαν ισοπαλία στο Ισραήλ. Η Αλβανία κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο δεύτερο επίπεδο, αφού είχε ματαιωθεί το ματς με τη Ρωσία, εξαιτίας της αποβολής των Ρώσων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην τρίτη κατηγορία, δράση έχουμε στον τρίτο όμιλο. Το Λευκορωσία-Αζερμπαϊτζάν διεξάγεται στο ουδέτερο Νόβι Σαντ της Σερβίας, δίχως την παρουσία θεατών, ενώ την ίδια ώρα κοντράρονται Σλοβακία-Καζακστάν. Για την τέταρτη κατηγορία μονομαχούν Λετονία-Λιχτενστάιν και Ανδόρα-Μολδαβία στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου.

19:00   Λετονία-Λιχτενστάιν                          Λίγκα των Εθνών

21:45   Ανδόρα-Μολδαβία                             Λίγκα των Εθνών

21:45   Αυστρία-Δανία                                   Λίγκα των Εθνών

21:45   Ισλανδία-Αλβανία                              Λίγκα των Εθνών

21:45   Κροατία-Γαλλία                                 Λίγκα των Εθνών

21:45   Λευκορωσία-Αζερμπαϊτζάν               Λίγκα των Εθνών

21:45   Σλοβακία-Καζακστάν                         Λίγκα των Εθνών