Κύπρος-Σκωτία (8/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Συναρπάζει το ματς της Κύπρου εναντίον της… απόλυτης Σκωτίας για τα προκριματικά του EURO 2024 με σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

Στην «AEK Arena» της Λάρνακας η Κύπρος υποδέχεται την Σκωτία (8/9) για την 5η αγωνιστική του πρώτου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024. Συναρπαστική αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, αλλά και πλούσιες ευκαιρίες με ασυναγώνιστες αποδόσεις σε στοιχήματα ποδοσφαίρουσε μεγάλη γκάμα αγορών στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο Κύπρος – Σκωτία οποιαδήποτε ανάλυση αρχίζει με το ότι οι Σκωτσέζοι είναι το απόλυτο φαβορί. Το διπλό προσφέρεται στο 1,28**. Αντίθετα, η Κύπρος είναι αουτσάιντερ με τον άσο να δίνεται στο 11,49**. Στην πλατφόρμα της Betsson σταθερά υπάρχουν εντυπωσιακές Ενισχυμένες Αποδόσεις και στο συγκεκριμένο ματς το βλέμμα στρέφεται στο Over 3,5 γκολ που βρίσκεται στο 3,40** από 3,10.

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΚΩΤΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ… ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Η Κύπρος κάνει μια καινούρια προσπάθεια με τον Τιμούρ Κετσμπάια στον πάγκο της. Στόχος της είναι να γίνει ανταγωνιστική. Βρίσκεται, όμως, σε πολύ δύσκολο όμιλο κι έχει πέσει στα… βαθιά. Έπειτα από τρία ματς έχει ισάριθμες ήττες με δύο γκολ υπέρ και οκτώ κατά. Ηττήθηκε από την Σκωτία στην πρεμιέρα με 3-0 εκτός έδρας. Από τη Γεωργία με 2-1 εντός έδρας και από τη Νορβηγία εκτός έδρας με 3-1.

Στο Κύπρος – Σκωτία τα προγνωστικά προβλέπουν εκ νέου μια ήττα της. Ωστόσο, ο Κετσμπάια και οι παίκτες του εκτιμούν πως μπορούν να βάλουν δύσκολα στην Σκωτία και να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι – με λίγη τύχη – να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Η διπλή ευκαιρία του 1Χ προσφέρεται στο 3,60** και το διπλό στο 1,28** με το στοίχημα για τα προκριματικά του EURO 2024 να είναι συναρπαστικό στην πλατφόρμα της Betsson..

Η Σκωτία, από τη μεριά της, έχει εντυπωσιάσει με την ως τώρα πορεία της στην προκριματική διαδικασία. Μετά το 3-0 επί της Κύπρου στην πρώτη αγωνιστική δεν κοίταξε πίσω της. Έκανε άλλες τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς – επιβλήθηκε με 2-0 της Ισπανίας εντός έδρας, με 2-1 της Νορβηγίας εκτός έδρας και με 2-0 της Γεωργίας εντός έδρας. Έχει το απόλυτο και βρίσκεται στην κορυφή του πρώτου γκρουπ και κόντρα στην Κύπρο θα ψάξει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισης στο EURO 2024.

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΚΩΤΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ… ΑΜΥΝΑΣ

Στο Κύπρος – Σκωτία το μεγάλο στοίχημα της Κύπρου είναι να αντέξει η άμυνά της. Η Σκωτία έχει δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα που παίζει επιθετικά και μπορεί να κάνει ζημιά στο ανοικτό γήπεδο, στις αντεπιθέσεις, αλλά και στις στατικές φάσεις. Βέβαια, το παρελθόν δεν… είναι με το μέρος της. Σε οκτώ αναμετρήσεις με τους Σκωτσέζους οι Κύπριοι μετρούν ισάριθμες ήττες μεταξύ επίσημων και φιλικών.

Για την Σκωτία το στοίχημα είναι να μην υποτιμήσει την Κύπρο εξαιτίας της πολύ καλής πορείας της μέχρι στιγμής. Να μη νιώσει πως επειδή είναι το φαβορί η νίκη θεωρείται δεδομένη. Βέβαια, με την ομάδα αποφασισμένη να επιστρέψει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και να λάβει μέρος στη σπουδαία διοργάνωση, η δίψα για επιτυχία βοηθάει να παραμείνει προσηλωμένη κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |