Ουαλία-Πολωνία (26/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ουαλία – Πολωνία σε τελικό των play – offs για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Cardiff City Stadium» η Ουαλία υποδέχεται την Πολωνία (26/3/2024) στον τελικό του Path A για τα play – offs που δίνουν την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το ματς είναι νοκ άουτ που σημαίνει πως υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι. Ουαλία και Πολωνία θέλουν όσο τίποτε άλλο να δώσουν το παρών στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού κι είναι έτοιμες για την πρόκληση. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Ουαλία – Πολωνία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ουαλίας πληρώνει στο 2,66**, ενώ το διπλό της Πολωνίας το συναντάμε στο 2,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, δίνεται η επιλογή του εργαλείου Bet Builder που κάνει το παιχνίδι πιο συναρπαστικό.

ΟΥΑΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ουαλία – Πολωνία τα προγνωστικά δίνουν ως φαβορί την ομάδα που είναι πιο σταθερή τα τελευταία χρόνια. Το να πάρει την πρόκριση η Ουαλία προσφέρεται στο 1,80** με την Πολωνία να πληρώνει στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα ενσωματωθεί στον 4ο όμιλο του EURO 2024 μαζί με τις Γαλλία, Ολλανδία και Αυστρία.

Ποια είναι η παράδοση στο Ουαλία – Πολωνία;

  • 1 νίκη η Ουαλία
  • 1 ισοπαλία
  • 7 νίκες η Πολωνία – οι έξι είναι το τρέχων σερί

Η Ουαλία μετά τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ 2022 έχασε τον σούπερ σταρ της, Γκάρεθ Μπέιλ και να χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα. Τα κατάφερε, όμως, ανέπτυξε νέες δομές και στα προκριματικά εμφανίστηκε και πάλι ανταγωνιστική αν και δεν μπόρεσε να πάρει το απευθείας εισιτήριο. Έχοντας πάει καλά στο προηγούμενο UEFA Nations League, όμως, πέρασε στα μπαράζ. Στον ημιτελικό διέλυσε με 4-1 τη Φινλανδία κι έφτασε στα επτά σερί ματς χωρίς ήττα (4-3-0). Στόχος της, τώρα, είναι να παίξει σε τρίτο σερί Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Πολωνία, από την πλευρά της, έχει βρει τον εαυτό της τους τελευταίους μήνες. Μετά το Μουντιάλ 2022 προσέλαβε τον Φερνάντο Σάντος, αλλά το πείραμα απέτυχε με αποτέλεσμα να απολυθεί και στη θέση του να προσληφθεί ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Σε σχετικά εύκολο όμιλο για τα δεδομένα της με Αλβανία, Τσεχία, Μολδαβία και Νησιά Φερόε δεν μπόρεσε να πάρει το απευθείας εισιτήριο. Κι εκεί έπαιξε ρόλο το «μαξιλαράκι» που είχε από το UEFA Nations League για να πάρει μέρος στα play – offs. Στον ημιτελικό εντυπωσίασε νικώντας με 5-1 την Εσθονία εντός έδρας.

Το στοίχημα στα play – offs του EURO 2024 είναι συναρπαστικό. Τα τρία τελευταία εισιτήρια για τα γήπεδα της Γερμανίας αναζητούν κατόχους και οι τρεις τελικοί αναμένεται να χαρίσουν πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Η Ουαλία και η Πολωνία γνωρίζονται αφού τα τελευταία χρόνια συναντιούνται συχνά. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο δίνεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΥΑΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ουαλία – Πολωνία το κυριότερο αγωνιστικό στοίχημα που θέλουν να κερδίσουν οι δύο ομάδες αφορά στην αποφυγή λαθών που μπορεί να αποβούν μοιραία σε έναν τελικό. Ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναμέτρηση θα έχουν και οι συνθέσεις. Από την Ουαλία λείπουν αξιόπιστες λύσεις όπως οι αμυντικοί Καμπάνγκο, Λόκιερ, ο μέσος Μόρελ κι ο φορ Μπερνς, αλλά έχει τον κορμό της που αποτελείται από παίκτες που αγωνίζονται στην Premier League και την Championship. Από την Πολωνία, απουσιάζουν οι αμυντικοί Κας και Κετζιόρα καθώς κι ο φορ Μίλικ.

Οι τελικοί των play – offs για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα:

  • Ουαλία – Πολωνία (0-0 κ.δ., 4-5 πεν.)
  • Ουκρανία – Ισλανδία (2-1)
  • Γεωργία – Ελλάδα (0-0 κ.δ., 4-2 πεν)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ