Prime Time: Αλγερία-Καμερούν, προς Κατάρ

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα στο αποψινό κουπόνι στα προκριματικά του Μουντιάλ και το NBA

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής προσφέρουν συναρπαστικές στοιχηματικές ευκαιρίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα. Να σημειώσουμε πως υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ας αρχίσουμε από την Αφρική. Ξεχωρίζει το Αλγερία-Καμερούν. Η Αλγερία νίκησε στην πρώτη τους αναμέτρηση με 1-0 εκτός έδρας. Καθώς ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ πηγαίνει με ένα αρκετά καλό προβάδισμα στο δεύτερο ματς. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ομάδα με αρκετό ταλέντο στις τάξεις της και καλά δουλεμένη για χρόνια έχει τον πρώτο λόγο για να πετύχει το στόχο της. Ωστόσο, το Καμερούν δεν θα πέσει χωρίς να δώσει τη δική του μάχη. Ανοιχτά είναι και στο Μαρόκο-ΛΔ Κονγκό μετά το 1-1 της πρώτης συνάντησής τους. Στο Τυνησία-Μάλι, η Τυνησία έχει το πάνω χέρι χάρη στη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς.

Στη Νότια Αμερική, τα τέσσερα απευθείας εισιτήρια έχουν κατόχους. Μετά την Βραζιλία και την Αργεντινή εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ, η Ουρουγουάη και ο Ισημερινός. Απομένει μια θέση – η 5η, που οδηγεί στα διηπειρωτικά μπαράζ. Τρεις χώρες παλεύουν γι’ αυτή. Το Περού που έχει 21 βαθμούς, η Κολομβία που έχει 20 και η Χιλή που έχει 19. Οπότε τα ματς Χιλή-Ουρουγουάη, Περού-Παραγουάη και Βενεζουέλα-Κολομβία έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα, όμως, υπάρχουν και στο Ισημερινός-Αργεντινή. Καθώς επίσης και στο φιλικό Γαλλία-Νότια Αφρική.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, ξεχωρίζει η μεγάλη αναμέτρηση του NBA, Φιλαδέλφεια 76ερς-Μιλγουόκι Μπακς. Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζουν να «κυνηγούν» την πρωτιά στην ανατολική περιφέρεια και θέλουν τη νίκη σε ματς που θα έχει… χρώμα πλέι οφ.

22:15 Γαλλία-Νότια Αφρική Φιλικός Αγώνας

22:30 Αλγερία-Καμερούν Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

22:30 Μαρόκο-ΛΔ Κονγκό Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

22:30 Τυνησία-Μάλι Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:00 Φιλαδέλφεια 76ερς-Μιλγουόκι Μπακς NBA

02:00 Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Σικάγο Μπουλς NBA

02:30 Βολιβία-Βραζιλία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:30 Χιλή-Ουρουγουάη Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:30 Ισημερινός-Αργεντινή Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:30 Περού-Παραγουάη Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:30 Βενεζουέλα-Κολομβία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:30 Μπρούκλιν Νετς-Ντιτρόιτ Πίστονς NBA

02:30 Ντάλας Μάβερικς-Λος Άντζελες Λέικερς NBA

05:00 Λος Άντζελες Κλίπερς-Γιούτα Τζαζ NBA