Prime Time: Σαραγόσα-Ουέσκα, μόνο νίκη

Reading time2 λ

Πλούσιο σε ευκαιρίες το βραδινό κουπόνι με παιχνίδια από όλο τον κόσμο

Η αυλαία του Prime Time σκέλους του κουπονιού του στοιχήματος ανοίγει και στη σκηνή παρουσιάζονται ματς ποδοσφαίρου και μπάσκετ που προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε απλά, combo και ειδικά στοιχήματα για όλα τα γούστα και στις πιο ελκυστικές αποδόσεις της αγοράς.

Το Σαραγόσα-Ουέσκα είναι το παιχνίδι με το πιο υψηλό προφίλ. Ντέρμπι της Αραγονίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Segunda Division με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη. Η Σαραγόσα προέρχεται από πέντε ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά τέσσερα έσχατα αποτελέσματά της είναι όλα ισοπαλίες. Ως τώρα δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Δύσκολα χάνει, αλλά δύσκολα νικάει. Θέλει να το αλλάξει αυτό από απόψε κιόλας. Όσον αφορά στην Ουέσκα, μετράει τέσσερις ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, διάστημα στο οποίο πανηγύρισε μονάχα μια φορά. Ξέρει πως η αντίπαλός της βρίσκεται σε ανάγκη και θα επιτεθεί και θα επιδιώξει να το χρησιμοποιήσει προς όφελός της.

Αφήνουμε την Ισπανία για την Ιταλία και το πολλά υποσχόμενο Βίρτους Εντέλα-Πεσκάρα της Serie C. Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων το Λιβύη-Αίγυπτος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής, παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Έπειτα, αναλαμβάνουν… δράση οι Νοτιοαμερικάνοι. Πληθώρα αγώνων και επιλογών για ποντάρισμα στην Αργεντινή, τη Βραζιλία, τη Χιλή και την Κολομβία.

Για την Liga Profesional Argentina, ξεχωρίζουν τα ματς Ιντεπεντιέντε-Χιμνάσια Λα Πλάτα και Ταγέρες-Ατλέτικο Τουκουμάν, ενώ και στη δεύτερη κατηγορία, την Primera B Nacional, υπάρχουν παιχνίδια για έξυπνα bets. Στη βραζιλιάνικη Serie A, το παιχνίδι Κουϊαμπά-Σάο Πάολο είναι ιδιαίτερο αγωνιστικά και στοιχηματικά. Στην Primera A Colombia, το highlight είναι το Μπουκαραμάνγκα-Τζούνιορ και στην Primera Division Chile, το Κουρικό Ουνίδο-Νιουμπλένσε. Τέλος, στο μπάσκετ, τα φιλικά του NBA γεμίζουν με ευκαιρίες το κουπόνι.

22:00 Σαραγόσα-Ουέσκα Segunda Division

22:00 Βίρτους Εντέλα-Πεσκάρα Serie C

22:00 Ο’ Χίγκινς-Σαντιάγο Γουόντερερς Primera Division Chile

22:00 Λιβύη-Αίγυπτος Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

22:30 Ντεπορτίβο Μαϊπού-Νουέβα Σικάγο Primera B Nacional Argentina

22:45 Σαν Λορέντσο-Κολόν Σάντα Φε Liga Profesional Argentina

23:00 Αγροπεκουάριο-Τσακαρίτα Τζούνιορς Primera B Nacional Argentina

23:10 Εστουδιάντες R.C.-Σαν Μαρτίν Τουκουμάν Primera B Nacional Argentina

01:00 Ιντεπεντιέντε-Χιμνάσια Λα Πλάτα Liga Profesional Argentina

02:00 Κουϊαμπά-Σάο Πάολο Serie A Brasil

02:00 Πατριότας-Σάντα Φε Primera A Colombia

02:30 Κουρικό Ουνίδο-Νιουμπλένσε Primera Division Chile

02:30 Μαϊάμι Χιτ-Σάρλοτ Χόρνετς NBA Preseason

03:00 Φιλαντέλφια 76ερς-Μπρούκλιν Νετς NBA Preseason

03:10 Τέμπερλεϊ-Αλμιράντε Μπράουν Primera B Nacional Argentina

03:15 Ταγέρες-Ατλέτικο Τουκουμάν Liga Profesional Argentina

04:05 Μπουκαραμάνγκα-Τζούνιορ Primera A Colombia

05:30 Λος Άντζελες Κλίπερς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς NBA Preseason