Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα (8/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα με φόντο τον τελικό του Europa Conference League και απίθανες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Jan Breydelstadion» η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί την Φιορεντίνα (08/05/2024) για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Europa Conference League. Η Φιορεντίνα έχει προβάδισμα 3-2 από την πρώτη συνάντησή τους, αλλά σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν παραμείνει τότε θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει ή τον Ολυμπιακό ή την Άστον Βίλα στον τελικό στην Αγιά Σοφιά. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Το Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα διεξάγεται με συναρπαστικές αποδόσειςπου βρίσκονται αρκετά κοντά μεταξύ τους. Ο άσος της Κλαμπ Μπριζ προσφέρεται στο 2,43** και το διπλό της Φιορεντίνα  βρίσκεται στο 2,92** στην πλατφόρμα της Betsson. Για τη δυνατή αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα τα προγνωστικά είναι σχεδόν μοιρασμένα με την εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο ματς να υποστηρίζει αυτή την λογική. Δύο φορές προηγήθηκε η Φιορεντίνα και ισάριθμες ισοφάρισε η Κλαμπ Μπριζ. Μάλιστα τη δεύτερη παίζοντας με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής της στο 61′. Στο φινάλε, όμως, χτύπησαν και πάλι οι Ιταλοί και πηγαίνουν στο Βέλγιο με «αέρα» ενός γκολ.

Ποια είναι η προϊστορία της Κλαμπ Μπριζ κόντρα σε ιταλικές ομάδες;

  • 5 νίκες
  • 5 ισοπαλίες
  • 11 ήττες
  • 16-24 γκολ

Η Κλαμπ Μπριζ παίζει στον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό της εδώ και 32 χρόνια και γίνεται αντιληπτό πως επικρατεί παροξυσμός στο περιβάλλον της. Το ματς με τη Φιορεντίνα χαρακτηρίζεται ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να παίξει έναν τελικό διεθνούς διοργάνωσης και ο στόχος είναι, φυσικά, να την εκμεταλλευτεί αφού κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα μπορέσει να βρεθεί σε αυτή τη θέση και πάλι σύντομα. Προέρχεται από νίκη με 2-1 κόντρα στην Αντβέρπ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Βελγίου.

Η Φιορεντίνα θέλει να παίξει στον τελικό του Europa Conference League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Την περασμένη ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ κι εκείνη η ανάμνηση αποτελεί κίνητρο για να μην επιτρέψει να της συμβεί το ίδιο και τώρα. «Έχουμε μικρό προβάδισμα, αλλά θα πρέπει να παίξουμε σωστά τα χαρτιά μας προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς Βιντσέντσο Ιταλιάνο. Την περασμένη Κυριακή (5/5) έπαιξε με την Ελλάς Βερόνα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Serie A.

Το στοίχημα στο Europa Conference League βρίσκεται στα καλύτερά του. Οι δύο σειρές της ημιτελικής φάσης προσέφεραν σπουδαίο θέαμα στις πρώτες αναμετρήσεις και άφησαν υποσχέσεις πως και τα δεύτερα ματς δεν πρόκειται να απογοητεύσουν. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν τόσο η Κλαμπ Μπριζ όσο και η Φιορεντίνα πληρώνει στο 1,66** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. «Θέλουμε να πληγώσουμε τη Φιορεντίνα με παραπάνω από έναν τρόπους και ξέρουμε πως να το κάνουμε», λένε στην Κλαμπ Μπριζ υπονοώντας πως θα παίξουν επιθετικά. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η τακτική προσέγγιση των Ιταλών που δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Κλαμπ Μπριζ δεν θα έχει τον τιμωρημένο μέσο Ονιέντικα, ενώ η Φιορεντίνα δεν έχει στο μάξιμουμ τον εξτρέμ Σοτίλ.

Αποτελέσματα Europa Conference League – Ημιτελική φάση:

Πρώτοι αγώνες

  • Άστον Βίλα – Ολυμπιακός 2-4
  • Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ 3-2

Δεύτεροι αγώνες

  • Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα 1-1
  • Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0

Τελικός

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ