Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ (2/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ για το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Europa Conference League με σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Stadio Artemio Franchi» η Φιορεντίνα φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ (2/5/2024) για την πρώτη αναμέτρησή τους στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Europa Conference League. Η Φιορεντίνα βασίζεται στην έδρα της και την εμπειρία της για να βάλει τις βάσεις της συμμετοχής σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό στο θεσμό. Η Κλαμπ Μπριζ πάει στο ματς φορμαρισμένη και με φόρα. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο συνδυάζονται και προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Το Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ παρουσιάζει μεγάλες διαφορές στις αποδόσεις. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Φιορεντίνα βρίσκεται στο 1,78** και το διπλό της Κλαμπ Μπριζ πληρώνει στο 4,44** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο ματς είναι ενεργοποιημένο το Bet Builder, που συμβάλλει στην ενίσχυση των τιμών.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ τα προγνωστικά έχουν μοιράσει τους ρόλους του φαβορί και του αουτσάιντερ. Η Φιορεντίνα άρχισε την πορεία της από τα playoffs ξεπερνώντας τη Ραπίντ Βιέννης με συνολικό σκορ 2-1. Έπειτα πήρε την πρώτη θέση στο γκρουπ της με Φερεντσβάρος, Γκενκ και Τσουκαρίτσκι (3-3-0, 14-6 γκολ). Στους «16» απέκλεισε τη Μακάμπι Χάιφα με 5-4 συνολικό σκορ και στους «8» ξεπέρασε τη Βικτόρια Πλζεν με 2-0 στην παράταση. Η Κλαμπ Μπριζ στα προκριματικά επιβλήθηκε των Άαρχους, ΚΑ και Οσασούνα. Στους ομίλους έγραψε 5-1-0 με 15-3 γκολ και πέρασε στους «16» όπου έβγαλε νοκ άουτ τη Μόλντε, ενώ στον προηγούμενο γύρο επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-0 συνολικό σκορ.

Ποια είναι η προϊστορία της Φιορεντίνα κόντρα στις βελγικές ομάδες;

  • 1 νίκη
  • 3 ισοπαλίες
  • 2 ήττες
  • 8-12 γκολ

Η Φιορεντίνα αυτή τη σεζόν είναι αήττητη εντός έδρας στο Conference League (4-2-0). Συνήθως κυριαρχεί, αλλά έχει δυσκολία στο να μετατρέψει την κατοχή της μπάλας σε ευκαιρίες και γκολ. Γι’ αυτό και ο προπονητής της Βιντσέντσο Ιταλιάνο έμεινε πολύ ικανοποιημένος απ’ το γεγονός πως την περασμένη Κυριακή (28/4) η ομάδα του διέλυσε με 5-1 της Σασουόλο στη Φλωρεντία για τη Serie A. Η Φιορεντίνα παίζει καλό ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο έχοντας μονάχα μια ήττα στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια της (3-2-1).

Η Κλαμπ Μπριζ, στο μεταξύ, βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα. Μετράει επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ εδώ κι οκτώ ματς παραμένει αήττητη. Μάλιστα, στα πέντε από τα επτά τελευταία νικηφόρα αποτελέσματά της κατάφερε και κράτησε το μηδέν στην εστία της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, την περασμένη Κυριακή (28/4), επιβλήθηκε με 3-0 της Γκενκ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Βελγίου. Η μοναδική ανησυχία είναι αν θα επηρεαστεί από το «φορτωμένο» πρόγραμμα καθώς από τις 7 Απριλίου ως τώρα παίζει ανά τρεις ή τέσσερις μέρες.

Το στοίχημα στο Europa Conference League καθηλώνει. Η σεζόν 2023-24 θα μείνει στην ιστορία του θεσμού για την ανταγωνιστικότητά της. Φιορεντίνα και Κλαμπ Μπριζ βλέπουν τον τελικό στον ορίζοντα και θέλουν να κλείσουν ραντεβού για να διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα στην Άστον Βίλα ή τον Ολυμπιακό. Η πρόκριση της Φιορεντίνα δίνεται στο 1,55**, ενώ το να πάρει το εισιτήριο η Κλαμπ Μπριζ φτάνει στο 2,32** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την ισορροπία. Αμφότερες είναι από τη φύση τους επιθετικές, οπότε θα κληθούν να βρουν τρόπους για να περιορίσουν τα ατού της αντιπάλου όταν αμύνονται. Επίσης, η Φιορεντίνα υπολογίζει πολύ στο ότι έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση την περασμένη σεζόν και ξέρει τι χρειάζεται να κάνει για να περάσει. Σχετικά με τις ενδεκάδες, οι δύο ομάδες είναι ουσιαστικά πλήρεις.

Αποτελέσματα Europa Conference League – Ημιτελική φάση:

Πρώτοι αγώνες

  • Άστον Βίλα – Ολυμπιακός 2-4
  • Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ 3-2

Δεύτεροι αγώνες

  • Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα 1-1
  • Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0

Αποτελέσματα: Τελικός

  • Ολυμπιακός – Φιορεντίνα 1-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ