Conference League με φαβορί στο Μπαλκάνι-Λάρνε

Reading time2 λ

Στην αναμέτρηση Μπαλκάνι-Λάρνε είναι διαθέσιμες σπουδαίες προσφορές για στοιχημα.

Σήμερα ξεκινούν τα παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa conference league 2023/24, με το παιχνίδι Μπαλκάνι-Λάρνε να έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Μόνο που τίθενται αντιμέτωποι Βαλκάνιοι με Βόρειοιρλανδούς, είναι σαν να γίνεται λόγος για μία κόντρα δύο διαφορετικών κόσμων με μεγάλο ενδιαφέρον για online στοιχημα. Η Μπαλκάνι θέλει να επαναλάβει ότι κατάφερε και την περσινή χρονιά, δηλαδή να δώσει το παρών τουλάχιστον στη φάση των ομίλων του θεσμού. Άλλωστε όπως και πέρσι, υποβιβάζεται εδώ μετά τον αποκλεισμό της στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, αφού πρόκειται για την περσινή πρωταθλήτρια στην κατάταξη μπαλκάνι του Κοσσόβου.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ Η ΛΑΡΝΕ

Όπως και η σημερινή της αντίπαλος, η παρουσία της larne conference leagueπροέρχεται από υποβιβασμό, καθώς πρόκειται για την πρωταθλήτρια της Βόρειας Ιρλανδίας, η οποία αποκλείστηκε στο πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Όμως οι Βόρειοιρλανδοί δείχνουν φέτος αποφασισμένοι να κερδίσουν το στοιχημα Conference League, καταφέρνοντας να φτάσουν σε όμιλο. Δεν έχουν παίξει ποτέ σε φάση ομίλων, απλά πριν δύο χρόνια είχαν προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Πάντως στις Αποδόσεις του αγώνα Μπαλκάνι-Λάρνε είναι ξεκάθαρο πως φαβορί θεωρούνται οι γηπεδούχοι, καθώς ο άσος προσφέρεται στο 1,72** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Απόψε ολοκληρώνεται η προτελευταία αγωνιστική της κατηγορίας στην Αργεντινή, η οποία ίσως αποβεί καθοριστική και μοιραία για την ουραγό Άρσεναλ Σαραντί. Ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, είναι ουραγός τόσο στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας, όσο και στην ειδική βαθμολογία της χώρας. Έρχεται από μόλις έναν βαθμό στα έξι τελευταία ματς και στις Αποδόσεις του Αγώνα Μπαράκας Σεντράλ-Άρσεναλ Σαραντί το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι γηπεδούχοι με απόδοση 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson. Είναι πολύ σε πολύ δύσκολη η αρσεναλ σαραντι βαθμολογια και μοιάζει απίθανο το να σωθεί στο Πρωταθλημα αργεντινησ 2023. Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας που προσφέρονται για στοιχημα στη Liga Profesional Αργεντινής οι αποδόσεις είναι σχεδόν μοιρασμένες. Στο Κολόν Σάντα Φε-Τίγκρες μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι και στο Ινστιτούτο Κόρδοβα-Λανούς οι πιο ποιοτικοί φιλοξενούμενοι.

18:00     Ατλέτικο Εσκάλδες-Παρτιζάν Τιράνων  Europa Conference League

21:00     Χάμρουν ΣπάρτανςΝτιναμό Τιφλίδας  Europa Conference League

21:00     Δε Νιου ΣεντςΧεσπεράντζε       Europa Conference League

21:45     Τρε ΠένιεΒαλμιέρε       Europa Conference League

21:45     ΜπαλκάνιΛάρνε           Europa Conference League

21:30     ΜπαράκαςΆρσεναλ     Liga Profesional Argentina

00:00     Κολόν Σάντα ΦεΤίγκρες              Liga Profesional Argentina

02:30     Ινστιτούτο ΚόρδοβαΛανούς     Liga Profesional Argentina

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |