Game Time: Μποέμιανς-ΠΑΟΚ, το πρώτο βήμα

Reading time3 λ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην Μποέμιανς, σε ένα ματς που ξεχωρίζει στο κουπόνι.

15:30   Γκουοάν Πεκίνου-Γουχάν                  CSL Κίνας

Η Γκουοάν Πεκίνου πέτυχε δύσκολη νίκη επί της Νταλιάν (1-0) και παραμένει ζωντανή στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα του δεύτερου ομίλου. Βέβαια, εξακολουθεί να έχει μεταπτώσεις, μετρώντας μόλις 2 νίκες στα 5 παιχνίδια μετά την επανέναρξη.

Η Γουχάν διέσωσε το βαθμό κόντρα στην Τσαγκτσούν Γιατάι (2-2), όμως, απέχει πλέον εννέα βαθμούς από την τετράδα του γκρουπ και την πρόκριση στα πλέι-οφ. Μετρά 4 σερί ισοπαλίες, όμως, ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις 9 αγωνιστικές της CSL, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ την Γκουοάν Πεκίνου στο πρωτάθλημα.

18:30   Μίκελιν-Βάασα                                   Ykkonen Φινλανδίας

Η Μίκελιν έχασε ευκαιρία νίκης στο Τούρκου (2-2) και έχει μένει πίσω στη μάχη της κορυφής. Πάντως, έχει ξαναβρεί τον καλό εαυτό της στο επιθετικό κομμάτι, ενώ είναι αήττητη στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, στα οποία πανηγύρισε 3 νίκες.

Η Βάασα πέτυχε σημαντική νίκη επί της Γιάρο (2-1) και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση. Οι 2 σερί νίκες αποδεικνύουν την καλή αγωνιστική της κατάσταση, ωστόσο μετρά μόλις 1 εκτός έδρας επιτυχία ως τώρα, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Μίκελι.

20:00   Σπάρτα Πράγας-Μονακό                  UEFA Champions League

Η Σπάρτα Πράγας θριάμβευσε στο Λίμπερετς επί της Σλόβαν (5-0) κι έχει το απόλυτο τον επιτυχιών στις δύο πρώτες αγωνιστικές τους τσεχικού πρωταθλήματος. Σκοράρει κατά βούληση ως τώρα στις επίσημες υποχρεώσεις της, ενώ μετρά 13 νίκες και μόλις 2 ήττες στα 15 επίσημα εντός έδρας παιχνίδια της μέσα στο 2021.

Η Μονακό ηττήθηκε από τη Σοσιεδάδ (1-2) στο τελευταίο της φιλικό, αλλά συνολικά είχε θετικό πρόσημο στην προετοιμασία, αν και δεν αποτέλεσε υπόδειγμα αμυντικής σταθερότητας. Επιστρέφει μετά από μια διετία στο UEFA Champions League, στο οποίο έχει 4 χρόνια να κερδίσει εκτός έδρας. Ωστόσο, έχει νικήσει στη μοναδική της επίσκεψη στην Τσεχία.

20:00   Έργκριτε-ΓΚΑΪΣ                               Superettan Σουηδίας

Η Έργκριτε έρχεται σε αυτό το ντέρμπι του Γκέτεμποργκ με κομμένα φτερά, αφού συνετρίβη από την Εσκιλστούνα (0-4) και είδε το αήττητο σερί των 5 αγώνων να διακόπτεται. Όμως, είναι αήττητη στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς, στα οποία δέχτηκε μόλις 1 γκολ.

Η ΓΚΑΪΣ έμεινε ισόπαλη με την Ακρόπολις (1-1) και συνεχώς υποχωρεί βαθμολογικά. Συμπλήρωσε 5 αγώνες παιχνίδια δίχως τρίποντο, στα οποία πήρε μόλις έναν βαθμό, έχασε στις 2 τελευταίες εξόδους της, όμως, δε δέχτηκε γκολ στις 3 τελευταίες μονομαχίες με την Έργκριτε.

21:45   Μποέμιανς-ΠΑΟΚ                             UEFA Europa Conference League

Η Μποέμιανς κέρδισε εμφατικά την Ντιντελάνζ (3-0) και κέρδισε την παρουσία της σε αυτόν τον τρίτο προκριματικό γύρο. Διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας 7 αγώνες δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, στους οποίους πανηγύρισε 5 νίκες, ενώ δεν έχει χάσει στα 9 τελευταία παιχνίδια της ως οικοδέσποινα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Φέγενορντ (2-1) στο τελευταίο του φιλικό. Ο κυπελλούχος Ελλάδας είναι ενισχυμένος, είχε θετικότατη παρουσία με 3 νίκες και 1 ήττα συνολικά στην προετοιμασία, όμως, δεν έχει κερδίσει στους 8 τελευταίους εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες. Στη μοναδική του παρουσία στην Ιρλανδία, πάντως, πανηγύρισε νίκη .