Game Time: Γκζίρα-Βολφσμπέργκερ, όλα ανοιχτά

Reading time3 λ

Αξιόλογες ευκαιρίες για ποντάρισμα συναντάμε στην Betsson για το ματς της Γκζιρα με τη Βόλφσμπεργκερ.

19:00   ΓκζίραΒολφσμπέργκερ                         UEFA Europa Conference League

Η Γκζίρα στάθηκε όρθια στην Αυστρία και απέσπασε ισοπαλία από τη Βολφσμπέργκερ (0-0). Αναζητεί μια ακόμα υπέρβαση, όντας αήττητη και στις 5 ευρωπαϊκές μονομαχίες της, οι οποίες ολοκληρώθηκαν όλες ισόπαλες στην κανονική τους διάρκεια.

Η Βόλφσμπέργκερ υπέστη εντός έδρας συντριβή από τη ΛΑΣΚ Λιντς (1-5) και βρίσκεται στη δέκατη θέση της αυστριακής Bundesliga. Δίχως νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, ωστόσο στις 2 φετινές εξόδους της έμεινε αήττητη, έχοντας θετικό πρόσημο.

21:30   Β36 ΤόρσχαβνΒίμποργκ                       UEFA Europa Conference League

Η Β36 Τόρσχαβν γνώρισε βαριά ήττα από τη Βίμποργκ στη Δανία (0-3) και πλέον το όνειρο της πρόκρισης στα πλέι-οφ απομακρύνεται. Ωστόσο, η έδρα της δίνει δύναμη, κάτι που αποδεικνύεται από τις 2 νίκες που έχει σημειώσει εκεί στα ισάριθμα φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Η Βίμποργκ έφυγε ηττημένη από την έδρα της Νόρντζελαντ (0-1) και είναι έβδομη στη δανέζικη Superliga. Οι μεταπτώσεις στην απόδοσή της είναι συνεχείς, γνώρισε την ήττα στις 2 τελευταίες εξόδους της, αλλά έχει χάσει μονάχα 1 από τα 3 εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της ιστορίας της.

21:45   Νόριτς-Μπέρμιγχαμ                               EFL Cup Αγγλίας

Η Νόριτς περιορίστηκε στην εντός έδρας ισοπαλία με τη Γουίγκαν (1-1). Μετά από 2 αγωνιστικές στην Championship δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, ενώ συμπλήρωσε 4 παιχνίδια δίχως νίκη στην έδρα της, συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν.

Η Μπέρμιγχαμ πανηγύρισε μια σπουδαία επιτυχία στην έδρα της κόντρα στη Χάντερσφιλντ (2-1). Χωρίς ήττα έπειτα από 2 αγώνες στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αλλά απέτυχε να κερδίσει στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, ενώ δεν έχει νικήσει στο Νόριτς εδώ και 20 χρόνια.

21:45   Τσάρλτον-ΚΠΡ                                       EFL Cup Αγγλίας

Η Τσάρλτον έκαμψε την αντίσταση της Ντέρμπι (1-0) και πέτυχε την παρθενική της νίκη στη League One. Ακόμα δεν έχει αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή της, ενώ η τελευταία φορά που πανηγύρισε νίκη στην έδρα της στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ ήταν το 2015.

Η ΚΠΡ σημείωσε μια τεράστια νίκη επί της Μίντλεσμπρο (3-2), την πρώτη της στη φετινή Championship. Παρουσιάζει κι αυτή μεταπτώσεις στην απόδοσή της, έχει κερδίσει μονάχα 1 από τα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ τη νίκη στο «Βάλεϊ» από το 2007.

21:45   Χάντερσφιλντ-Πρέστον                          EFL Cup Αγγλίας

Η Χάντερσφιλντ έφυγε ηττημένη από το Μπέρμιγχαμ (1-2) και πραγματοποιεί κάκιστη εκκίνηση στην Championship. Έχει χάσει και τα 2 πρώτα παιχνίδια της, δεχόμενη όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν έχει νίκη στα 6 τελευταία 90λεπτα στο EFL Cup.

Η Πρέστον μοιράστηκε τους βαθμούς με τη Χαλ (0-0). Μετρά 2 «λευκές» ισοπαλίες ως τώρα στην Championship, αν και η απόδοσή της είναι άκρως ικανοποιητική. Αήττητη μακριά από τη βάση της στο Λιγκ Καπ από το 2017, σε αυτό το διάστημα μετρά 5 διαδοχικές νίκες.