Prime Time: Γουέστ Χαμ-Αλκμάαρ, πρώτο βήμα

Reading time3 λ

Συγκλονιστικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα

Μετά από ένα χορταστικό διήμερο με UEFA Champions League, οι ευρωπαϊκές νύχτες συνεχίζονται με συγκλονιστικές αναμετρήσεις και έντονο ενδιαφέρον για στοίχημα. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Σε πρώτο πλάνο οι πρώτοι ημιτελικοί του UEFA Europa Conference League: Γουέστ Χαμ-Άλκμααρ και Φιορεντίνα-Βασιλεία. Η Γουέστ Χαμ και η Φιορεντίνα ανοίγουν τις σειρές ως τα φαβορί για να φτάσουν στον τελικό.

Η Γουέστ Χαμ μπορεί στο πρωτάθλημα αγγλίασ να μην τα πηγαίνει καλά, αλλά στην Ευρώπη εντυπωσιάζει. Επιπλέον, πηγαίνει στο ματς έχοντας αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά από τη νίκη της με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, η Αλκμάαρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου έχει ξεπεράσει κι εκείνη σημαντικά εμπόδια και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση – είναι αήττητη εδώ και τέσσερα ματς (3-1-0) και δεν έχει δεχθεί γκολ σε κανένα από αυτά.

Δυνατά ματς με σούπερ επιλογές για στοίχημα και στα ημιτελικά του UEFA Europa League, καθώς κοντράρονται Γιουβέντους-Σεβίλλη και Ρόμα-Λεβερκούζεν, ψάχνοντας να πάρουν το πάνω χέρι στις σειρές με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης.

Η ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 5/5

Έπειτα, πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα παρουσιάζονται και στη Serie A της Βραζιλίας. Ξεχωρίζει το Μποταφόγκο-Κορίνθιανς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Μποταφόγκο έχει αρχίσει καταπληκτικά τη σεζόν με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και ψάχνει να κάνει το 5/5.

Στο μεταξύ, γεμάτο είναι το πρόγραμμα και σε άλλα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής. To Campeonato Betsson της Χιλής, η Ascenso Betsson της Χιλής, η Liga 1 Betsson του Περού, η Primera A της Κολομβίας και η Liga MX, προσφέρουν εντυπωσιακά ματς με σπουδαίες ευκαιρίες για στοίχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Τέλος, στο μπάσκετ, δεσπόζουν τα play-offs του NBA. Κρίσιμα ματς διεξάγονται στις σειρές ανάμεσα σε Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπόστον Σέλτικς και Φοίνιξ Σανς-Ντένβερ Νάγκετς. Οι Φιλαδέλφεια 76ερς και οι Ντένβερ Νάγκετς βρίσκονται μια νίκη μακριά από την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο.

22:00   Γιουβέντους-Σεβίλλη            UEFA Europa League

22:00   Ρόμα-Λεβερκούζεν    UEFA Europa League

22:00   ΦιορεντίναΒασιλεία            UEFA Europa Conference League

22:00   Γουέστ ΧαμΑλκμάαρ          UEFA Europa Conference League

01:00   Κοριτίμπα-Βάσκο ντα Γκάμα          Serie A Βραζιλίας

01:00   Κομπρελόα-Ντεπόρτες Ρεκολέτα    Ascenso Betsson Χιλής

01:00   Ντεπόρτες Λα Σερένα-Μπαρνετσέα            Ascenso Betsson Χιλής

01:00   Ντεπόρτες Τεμούκο-Ικίκε     Ascenso Betsson Χιλής

01:00   Ουνιβερσιδάδ δε Κονσεψιόν-Αντοφαγάστα            Ascenso Betsson Χιλής

01:30   Μποταφόγκο-Κορίνθιανς     Serie A Βραζιλίας

02:00   Φορταλέζα-Σάο Πάολο         Serie A Βραζιλίας

02:00   Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν-Όνσε Κάλδας          Primera A Κολομβίας

02:30   Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπόστον Σέλτικς        NBA

03:30   Έβερτον δε Βίνια-Παλεστίνο           Campeonato Betsson Χιλής

04:00   Σάντα Φε-Ατλέτικο Νασιονάλ         Primera A Κολομβίας

04:00   Άτλας-Γουαδαλαχάρα          Liga MX

04:00   Αλιάνσα Λίμα-Σέσαρ Βαγέχο           Liga 1 Betsson Περού

05:00   Φοίνιξ Σανς-Ντένβερ Νάγκετς        NBA

06:10   Τίγκρες-Τολούκα       Liga MX

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |