Φέγενορντ-Ρόμα (15/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Φέγενορντ εναντίον Ρόμα για το Europa League με ασυναγώνιστες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «De Kuip» η Φέγενορντ φιλοξενεί τη Ρόμα (15/2/2024) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των νοκ άουτ πλέι οφ του Europa League. Το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 22 Φεβρουαρίου και η νικήτρια του ζευγαριού θα συνεχίσει στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Φέγενορντ πηγαίνει στο ματς ενώ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, την στιγμή που η Ρόμα προσπαθεί να βρει τον εαυτό της μετά την πρόσφατη αλλαγή στον πάγκο της. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Η Φέγενορντ και η Ρόμα σύμφωνα με τα στατιστικά είναι από τις δύο πιο ισχυρές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή τη φάση. Επιπλέον, ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί αντιπαλότητα τις δύο τελευταίες σεζόν. Το 2022 η Ρόμα νίκησε τη Φέγενορντ με 1-0 στον τελικό του Europa Conference League και πήρε το τρόπαιο, ενώ πέρυσι την ξεπέρασε στα προημιτελικά του Europa League. Τώρα, ο άσος της Φέγενορντ προσφέρεται στο 2,12** και το διπλό της Ρόμα δίνεται στο 3,44** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΡΟΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Φέγενορντ – Ρόμα τα προγνωστικά, λοιπόν, παρουσιάζουν σαφές φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο, οι ρόλοι είναι διαφορετικοί όσον αφορά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκεί η Ρόμα μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο καθώς δίνεται στο 1,80** και η Φέγενορντ τοποθετείται στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Φέγενορντ «υποβιβάστηκε» στο Europa League από το Champions League. Εκεί πήρε την 3η θέση στον 5ο όμιλο πίσω από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Λάτσιο και μπροστά από τη Σέλτικ. Σε έξι ματς είχε απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ήττες με 9-10 γκολ. Ο ολλανδικός σύλλογος επί του παρόντος «τρέχει» σερί εννιά αγώνων χωρίς ήττα με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα και ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις. Πάει στο ματς με τη Ρόμα προερχόμενη από εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ για την Eredivisie την περασμένη Κυριακή (11/2), που ήταν το πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι της με clean sheet.

Η Ρόμα, από την πλευρά της, έφτασε σε αυτό το σημείο του θεσμού καθώς τερμάτισε δεύτερη στον  7ο όμιλο πίσω από την Σλάβια Πράγας με ρεκόρ 4-1-1 και 12-4 τέρματα. Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά και κυρίως στον πάγκο της με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι πρόσφατα να αναλαμβάνει την ομάδα στη θέση του Ζοσέ Μουρίνιο, που απολύθηκε. Ο Ντε Ρόσι έχει καθοδηγήσει την ομάδα σε τέσσερα ματς. Άρχισε με τρεις νίκες απέναντι σε αδύναμες ομάδες και το περασμένο Σάββατο (10/2) στο πρώτο πολύ δυνατό τεστ είδε τη Ρόμα να χάνει με 4-2 από την Ίντερ εντός έδρας για τη Serie A.

Το στοίχημα στο Europa League καθηλώνει με πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να συμμετέχουν και να αναζητούν τη δόξα. Η Φέγενορντ και η Ρόμα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν το ματς με μεγάλη προσοχή. Το Under 2,5 γκολ εν προκειμένω προσφέρεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΡΟΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Φέγενορντ – Ρόμα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα δυνατά χαρτιά τους. Η Φέγενορντ είναι φορμαρισμένη, βασίζεται στη δύναμη της έδρας της κι επιπλέον έχει μια συνέχεια ως ομάδα. Η Ρόμα, πάλι, διαθέτει τις μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αυτό το ματς, αλλά και στη σειρά γενικότερα, αν και αξίζει να σημειώσουμε πως έχει απουσίες.

Αποτελέσματα Europa League – Knockout play-offs:

  • Φέγενορντ – Ρόμα (1-1)
  • Μίλαν – Ρεν (3-0)
  • Λανς – Φράιμπουργκ (0-0)
  • Γιούνγκ Μπόις – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-3)
  • Μπένφικα – Τουλούζ (2-1)
  • Μπράγκα – Κάραμπαγκ (2-4)
  • Γάλατασαραϊ – Σπάρτα Πράγας (3-2)
  • Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μαρσέιγ (2-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |