Γιουβέντους-Σεβίλλη, με φόντο τον τελικό

Reading time2 λ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών του UEFA Europa League με ευκαιρίες για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Γιουβέντους-Σεβίλλη στο «Allianz Stadium» του Τορίνο για τα ημιτελικά του UEFA Europa League. Ένα συναρπαστικό ματς, το πρώτο από τα δύο της σειράς, με τις ομάδες να αναζητούν την ευρωπαϊκή δόξα. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα με πληθώρα αγορών και τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Η Γιουβέντους μπαίνει στο παιχνίδι ως το μεγάλο φαβορί. Χαρακτηριστικό είναι πως η ιταλική ομάδα προσφέρεται στο 1,70** για να πάρει την πρόκριση. Η Σεβίλλη, όμως, που έχει… πεντιγκρί στη διοργάνωση και δεν μπορεί κανείς να την ξεγράψει εύκολα με όσα έχει πετύχει, βρίσκεται στο 2,15**.

Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ

Η Γιουβέντους πηγαίνει στο ματς έχοντας πάρει τα πάνω της. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στη Serie A, ενώ μετράει τρία σερί ματς χωρίς ήττα. Σε αυτό το διάστημα δείχνει να λειτουργεί καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου, αν και πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Με δεδομένο, πως στη Serie A βρίσκεται εν μέσω μιας μεγάλης μάχης για την 4άδα που οδηγεί στο επόμενο UEFA Champions League, συν το ότι υπάρχουν φήμες για νέα τιμωρία αφαίρεσης βαθμών, το UEFA Europa League μπορεί να αποτελέσει τον πιο… σίγουρο δρόμο για να παίξει στο UEFA Champions League την επόμενη σεζόν. Θα μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Ο άσος  προσφέρεται στο 1,77** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ

Η Σεβίλλη θα ψάξει απόψε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στη φετινή διοργάνωση. Έχει δύο ήττες  και μια ισοπαλία σε τρία ματς. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως η εμπειρία της στο θεσμό της δίνει το πλεονέκτημα. Ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια ματς όπως φάνηκε και στην προηγούμενη σειρά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αφότου την ανέλαβε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μεταμορφωθεί και μοιάζει ικανή να φτάσει μακριά. Περιμένει πολλά από τον Γιουσέφ Εν-Νεσίρι που προσφέρεται στο 3,95** για να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |