Μαρσέιγ-Αταλάντα (2/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μαρσέιγ και Αταλάντα κοντράρονται στα ημιτελικά του Europa League με απίθανες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Velodrome» η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Αταλάντα (2/5/2024) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Europa League. Οι δύο ομάδες αποζητούν τη συμμετοχή τους στον τελικό και κυνηγούν την ευρωπαϊκή δόξα, αλλά υπενθυμίζουμε πως η ομάδα που θα πάρει το τρόπαιο θα παίξει στο επόμενο Champions League και θα διεκδικήσει το UEFA Super Cup και το Club Challenge με τη νικήτρια του Copa Sudamericana. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Το Μαρσέιγ – Αταλάντα έχει σχεδόν μοιρασμένες αποδόσεις. Συγκεκριμένα, ο άσος της Μαρσέιγ προσφέρεται στο 2,55** και το διπλό της Αταλάντα 2,74** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το δυνατό ματς είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μαρσέιγ – Αταλάντα τα προγνωστικά μας προϊδεάζουν για μια συναρπαστική αναμέτρηση. Η πορεία της Μαρσέιγ στο Europa League 2023-24 άρχισε από τους ομίλους όπου βρέθηκε αφού αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League. Είχε ρεκόρ 3-2-1 με 14-10 γκολ στο γκρουπ με Μπράιτον, Άγιαξ και ΑΕΚ. Στον έξτρα νοκ άουτ γύρο ξεπέρασε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (5-3 συνολικό σκορ), στους «16» με το ίδιο σκορ απέκλεισε τη Βιγιαρεάλ και στους «8» ξεπέρασε την Μπενφίκα με 4-2 στα πέναλτι. Η Αταλάντα μπήκε στη φάση των ομίλων και σε γκρουπ με τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Στουρμ Γκρατς και Ράκοβ Τσεστόχοβα είχε 4-2-0 με 12-4 γκολ και πήρε την πρώτη θέση. Στους «16» απέκλεισε με 3-2 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στους «8» έκανε τη μεγάλη έκπληξη βγάζοντας εκτός την Λίβερπουλ με 3-1.

Θα σπάσει η Μαρσέιγ την «κατάρα»;

  • Η Μαρσέιγ έχει βρεθεί στον τελικό του Europa League/Κυπέλλου UEFA τρεις φορές στην ιστορία της: τις σεζόν 1998-99, 2003-04 και 2017-18. Σε όλες έχασε.

Για τη Μαρσέιγ η σειρά με την Αταλάντα είναι ζωτικής σημασίας, αφού η κατάκτηση του Europa League είναι το μοναδικό μονοπάτι που της έχει μείνει για να παίξει στο επόμενο Champions League με τα αυξημένα χρηματικά έπαθλα. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της (2-2-0) προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Λανς. Υπό τον Ζαν-Λουί Γκασέ, τον 3ο προπονητή της στη σεζόν που ανέλαβε τον περασμένο Φεβρουάριο, παίζει πολύ καλά στην Ευρώπη, ενώ στην Ligue 1 κινείται περισσότερο στη μετριότητα.

Η Αταλάντα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. «Αφού ξεπεράσαμε την Λίβερπουλ, τα πάντα είναι πιθανά. Το ταβάνι μας είναι ο ουρανός», είπε ο αμυντικός Ίσακ Χιέν. Παράλληλα, όμως, η ομάδα του Τζαν – Πιέρο Γκασπερίνι έχει περάσει στον τελικό του Coppa Italia όπου θα παλέψει με τη Γιουβέντους και με δεδομένο πως θα δοθούν πέντε εισιτήρια για το Champions League μέσω της Serie A, κυνηγάει κι εκείνο το στόχο έχοντας ελπίδες αν δεν τα καταφέρει μέσω του Europa League. Επί του παρόντος «τρέχει» σερί τριών νικών σε όλες τις διοργανώσεις.

Το στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ είναι συναρπαστικό καθώς εξελίσσεται μια ιστορική σεζόν με πολλές εκπλήξεις και με αουτσάιντερ όπως η Μαρσέιγ και η Αταλάντα να παρουσιάζονται αποφασισμένα να σηκώσουν την κούπα. Ποια, όμως, θα περάσει στον τελικό; Η Μαρσέιγ δίνεται στο 2,70** και η Αταλάντα στο 1,49** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μαρσέιγ – Αταλάντα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο την καλύτερη εκδοχή τους σε ματς υψηλών απαιτήσεων και μεγάλης πίεσης. Γι’ αυτό και θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα οι συνθέσεις με τη Μαρσέιγ να μην έχει τους αμυντικούς Ζιγκό, Μεϊτέ και τους χαφ Ρονζιέ, Ναντίρ, μεταξύ άλλων. Η Αταλάντα, πάλι, δεν έχει τον αμυντικό Χιέν και τον φορ Σκαμάκα, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ ο αμυντικός Τολόι κι ο χαφ Χολμ.

Αποτελέσματα Europa League – Ημιτελική φάση:

Πρώτοι αγώνες

  • Μαρσέιγ – Αταλάντα 1-1
  • Ρόμα – Λεβερκούζεν 0-2

Δεύτεροι αγώνες

  • Αταλάντα – Μαρσέιγ 3-0
  • Λεβερκούζεν – Ρόμα 2-2

Αποτελέσματα: Τελικός

  • Αταλάντα – Λεβερκούζεν 3-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ