Ρόμα-Φέγενορντ (22/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ρόμα vs Φέγενορντ για το Europa League με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Olimpico» η Ρόμα αντιμετωπίζει τη Φέγενορντ (22/2/2024) στο δεύτερο παιχνίδι τους για τη φάση των νοκ άουτ πλέι οφ του Europa League. Την προηγούμενη εβδομάδα η Ρόμα απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Φέγενορντ στην Ολλανδία και πηγαίνει στο ματς αισιοδοξώντας να «κλείσει» την υπόθεση πρόκριση μπροστά στο κοινό της. Η Φέγενορντ, από την πλευρά της, έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στην πλατφόρμα της Betsson, το ποδόσφαιρο προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε κουπόνι γεμάτο δράση, μεγάλες συγκινήσεις και πλούσιες αποδόσεις.

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η τρίτη σερί σεζόν που οι δύο ομάδες αναμετριούνται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια τους κρίθηκαν στο γκολ στη διάρκεια του 90λεπτου. Ο άσος της Ρόμα δίνεται στο 2,12** και το διπλό της Φέγενορντ ανέρχεται στο 3,44** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΟΜΑ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ρόμα – Φέγενορντ τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη. Η Ρόμα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην Ολλανδία που ήταν ακόμη μια στο ενεργητικό της ομάδας αφότου άλλαξε προπονητή και προσέλαβε τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στη θέση του Ζοσέ Μουρίνιο. Η Φέγενορντ, όμως, έχοντας αποκλειστεί την περασμένη σεζόν μέσα στη Ρώμη στην προημιτελική φάση του θεσμού, θέλει εκδίκηση.

Η Ρόμα, λοιπόν, με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο μετράει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μονάχα μια ήττα κι αυτή από την Ίντερ, που είναι η πρωτοπόρος της Serie A και φιναλίστ του περσινού Champions League. Στο τελευταίο της παιχνίδι, η Ρόμα ξεπέρασε άνετα με 3-0 τη Φροζινόνε εκτός έδρας την περασμένη Κυριακή (18/2) για το πρωτάθλημα Ιταλίας δείχνοντας και πάλι πολύ καλό πρόσωπο, αλλά και πως έχει περιθώριο για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσής της.

Η Φέγενορντ ταξιδεύει στην «Αιώνια Πόλη» έχοντας πολλές ελπίδες στις αποσκευές της. «Στο πρώτο ματς ήμασταν τουλάχιστον ισάξιοι της Ρόμα κι αυτό σημαίνει πολλά για εμάς πηγαίνοντας στο δεύτερο ματς, αν και η αλήθεια είναι πως οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος της Φέγενορντ, Κιλίντσι Χάρτμαν. Η ολλανδική ομάδα προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Βάαλβαϊκ για την Eredivisie. Ήταν το 11ο σερί ματς της χωρίς ήττα (8-3-0), ενώ εξίσου σημαντικό είναι πως έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία της σε έξι από τα επτά πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της.

Το στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ καθηλώνει αυτή τη σεζόν με πολλές ομάδες να έχουν στόχο τη διεκδίκηση του τροπαίου και τόσο η Ρόμα όσο και η Φέγενορντ νιώθουν πως έχουν πιθανότητες να φτάσουν μακριά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το να πάρει το τρόπαιο η Ρόμα πληρώνει στο 20,00**, ενώ το να σηκώσει την κούπα η Φέγενορντ προσφέρεται στο 40,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΟΜΑ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Στο Ρόμα – Φέγενορντ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να εμφανιστούν αποτελεσματικές στις δύο περιοχές αφού υπάρχει το προηγούμενο μεταξύ τους με όλα τα παιχνίδια τους να είναι άκρως ανταγωνιστικά (στην κανονική τους διάρκεια).

Στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Φέγενορντ οι ενδεκάδες θα παίξουν μεγάλο ρόλο. Για τη Ρόμα βρίσκεται σταθερά εκτός ο φορ Τάμι Έιμπραχαμ, ενώ ο Ντε Ρόσι έχει ανακτήσει ορισμένους παίκτες που έλειπαν το προηγούμενο διάστημα. Ο κόουτς της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, από τη μεριά του υπολογίζει και πάλι στον μπακ Χερτρούιντα και τον χαφ Τίμπερ.

Αποτελέσματα Europa League – Νοκ άουτ πλέι οφ:

  • Καραμπάγκ – Μπράγκα (2-3)
  • Ρεν – Μίλαν (3-2)
  • Τουλούζ – Μπενφίκα (0-0)
  • Φράιμπουργκ – Λανς (3-2)
  • Μαρσέιγ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (3-1)
  • Ρόμα – Φέγενορντ (1-1 κ.δ. 4-2 στα πέναλτι)
  • Σπάρτα Πράγας – Γαλατασαράι (4-1)
  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιούνγκ Μπόις (1-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |