Ρόμα-Φέγενορντ, για την ανατροπή η Ρόμα

Reading time3 λ

Ο σημαντικός αγώνας Ρόμα-Φέγενορντ προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα

Απόψε στις 22:00 στο «Olimpico» διεξάγεται ο επαναληπτικός προημιτελικός του Europa League, Ρόμα-Φέγενορντ. Στο πρώτο παιχνίδι η Φέγενορντ είχε κερδίσει με 1-0, με τη Ρόμα να ψάχνει την ανατροπή. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Φυσικά, σε ένα παιχνίδι που υπάρχει στον πάγκο της μίας εκ των δύο ομάδων ο Ζοσέ Μουρίνιο, δεν θα μπορούσε παρά να είναι πρωταγωνιστής. Άλλωστε αυτές οι δύο ομάδες έπαιξαν πέρυσι και στον τελικό του Europa Conference League, με τη Ρόμα να κερδίζει 1-0 τη Φέγενορντ και να κατακτάει το τρόπαιο. Κάτι που φροντίζει να θυμίζει ο Μουρίνιο σε όσους αναφέρονται στον συγκεκριμένο αγώνα, όπως συνέβη με έναν δημοσιογράφο μετά την ήττα της ομάδας του στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η Φέγενορντ το 2023 έχει χάσει μόνο από τον Άγιαξ εντός έδρας, με 15 νίκες σε 22 αγώνες. Μακριά από την έδρα της είναι αήττητη το νέο έτος, με εφτά νίκες σε 10 παιχνίδια. Βέβαια, η προηγούμενη επίσκεψη της σε αυτό το γήπεδο κατέληξε σε ήττα με 4-2 από τη Λάτσιο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Από την άλλη μεριά, η Ρόμα το 2023 έχει 10 νίκες, όλες χωρίς να δεχθεί γκολ, και μόλις δύο ήττες στο «Olimpico». Θεωρείται πολύ δυνατό φαβορί για να πάρει τη νίκη, αφού ο άσος της προσφέρεται σε απόδοση 1,81* στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Από τους υπόλοιπους προημιτελικούς του Europa League, ξεχωρίζει αδιαμφισβήτητα το Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πετάξει προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, δεχόμενη τελικά την ισοφάριση (2-2) με δύο απίστευτα αυτογκόλ. Μόνο με νίκη απόψε περνάει στην επόμενη φάση, σε κανονική διάρκεια ή παράταση, εκτός αν πάρει την πρόκριση στα πέναλτι μετά από ισοπαλία. Θα πρέπει να τη διεκδικήσει χωρίς τον αρχηγό της, Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και τους τραυματίες Μάρκους Ράσφορντ, Λισάντρο Μαρτίνεζ.

Τελείως ανοικτά είναι και τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών, Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Γιουβέντους και Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ-Λεβερκούζεν. Στο πρώτο παιχνίδι η Γιουβέντους έχει ένα μικρό προβάδισμα, έχοντας κερδίσει με 1-0 στην έδρα της, ενώ στο δεύτερο η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ θα προσπαθήσει να αποκλείσει δεύτερη σερί γερμανική αντίπαλο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Έχοντας φέρει ισοπαλία (1-1) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα και κερδίζοντας τον επαναληπτικό.

ΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Στο Europa Conference League μετά την διεξαγωγή των πρώτων προημιτελικών, παρ’ όλο που στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει ανατροπή στο Φιορεντίνα-Λεχ Πόζναν, όταν η Φιορεντίνα κέρδισε με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Πολωνία.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτή είναι η πρόκριση στα άλλα τρία ζευγάρια, Άλκμααρ-Άντερλεχτ, Γουέστ Χαμ-Γάνδη και Νις-Βασιλεία, αν και σε όλα υπάρχουν δυνατά φαβορί. Ο λόγος για την Άντερλεχτ, που έχει «προίκα» το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά και για τις Γουέστ Χαμ, Νις που ναι μεν έφεραν ισοπαλία στις πρώτες τους αναμετρήσεις, αλλά με τη δύναμη της έδρας θα πρόκειται για έκπληξη αν δεν περάσουν στα ημιτελικά του θεσμού.

19:45     ΆλκμααρΆντερλεχτ      Europa Conference League

19:45     ΦιορεντίναΛεχ Πόζναν              Europa Conference League

22:00     ΝιςΒασιλεία     Europa Conference League

22:00     Γουέστ ΧαμΓάνδη          Europa Conference League

22:00     Ουνιόν Σεντ ΖιλουάζΛεβερκούζεν         Europa League

22:00     Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ           Europa League

22:00     Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Γιουβέντους      Europa League

22:00     Ρόμα-Φέγενορντ            Europa League

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |