Ρόμα-Λεβερκούζεν , για «αναβάθμιση» η Ρόμα

Reading time3 λ

Πλούσιο θέαμα και μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα αναμένονται στο ματς Ρόμα-Λεβερκούζεν

Σήμερα το βράδυ στις 22:00 διεξάγονται οι πρώτοι ημιτελικοί του Europa League, με το Ρόμα-Λεβερκούζεν να ξεχωρίζει για λόγους που έχουν να κάνουν με τους προπονητές των δύο ομάδων. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η Ρόμα έχει στον πάγκο της τον Ζοσέ Μουρίνιο, έναν πολύπειρο τεχνικό, που έχει κατακτήσει και αυτό το τρόπαιο, το οποίο διεκδικεί ξανά. Από την άλλη μεριά, η Λεβερκούζεν έχει προπονητή τον Τσάβι Αλόνσο, ο οποίος στον πάγκο της κάνει το «αγροτικό» του, αλλά από τότε που ανέλαβε την ομάδα, τα πηγαίνει περίφημα. Τόσο η Ρόμα όσο και η Λεβερκούζεν, διεκδικούν και τη συμμετοχή στο επόμενο Champions League μέσω των εγχώριων πρωταθλημάτων τους. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μουρίνιο προσπαθεί να πετύχει με τη Ρόμα κάτι που είχε κάνει και με την Πόρτο τη διετία 2003-04, όταν γινόταν ευρέως γνωστός στο ευρωπαϊκό κοινό. Δηλαδή να… αναβαθμίσει τον τίτλο που θα πάρει η ομάδα του, καθώς πέρυσι η Ρόμα πήρε το Europa Conference League και φέτος διεκδικεί το αμέσως μεγαλύτερο τρόπαιο. Πάντως, το παιχνίδι μοιάζει αρκετά αμφίρροπο, αν και η Ρόμα έχει τον ρόλο του φαβορί, καθώς ο άσος της προσφέρεται στο 2,11* στην πλατφόρμα της Betsson.

Και ο άλλος ημιτελικός του Europa League διεξάγεται στην Ιταλία, στο Τορίνο για την ακρίβεια, όπου θα λάβει χώρα το Γιουβέντους-Σεβίλλη. Η Γιουβέντους θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με τη συγκεκριμένη επιλογή να προσφέρεται σε απόδοση 2,75* στην πλατφόρμα της Betsson. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορεί να υποτιμήσει τη Σεβίλλη, η οποία απέκλεισε το προηγούμενο φαβορί, βάσει αποδόσεων, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ειδικά σε ένα θεσμό στον οποίο είναι πολυνίκης.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Απόψε στις 22:00 γίνονται και οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Europa Conference Legue, Γουέστ Χαμ-Άλκμααρ, Φιορεντίνα-Βασιλεία, με τις Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα να είναι τα μεγάλα φαβορί για να περάσουν στον τελικό. Επομένως ακόμη περισσότερο σήμερα, που παίζουν στην έδρα τους, θεωρείται πιθανό να πάρουν τη νίκη. Στο ζευγάρι της Άλκμααρ υπάρχει μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας Ελλήνων παικτών στο ρόστερ της ολλανδικής ομάδας (Παυλίδης, Χατζηδιάκος).

Τέλος, μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Παρασκευής, γίνονται τρεις αγώνες για την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Ξεχωρίζει το Μποταφόγκο-Κορίνθιανς, για δύο λόγους. Καταρχάς η Μποταφόγκο είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας που έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 4/4 νίκες. Από την άλλη μεριά, η Κορίνθιανς έχει προλάβει ήδη να αλλάξει τρεις προπονητές. Ο Κούκα κάθισε στον πάγκο μόνο σε έναν αγώνα, δεν τον κέρδισε και τελικά έφυγε για προσωπικούς λόγους υγείας. Ανέλαβε ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, με το κλίμα στις τάξεις των οπαδών να δείχνει αρκετά άσχημο. Απλά κατάφερε να εξασφαλίσει μία ανακωχή 10 ημερών.

22:00     Ρόμα-Λεβερκούζεν        Europa League

22:00     Γιουβέντους-Σεβίλλη     Europa League

22:00     Γουέστ ΧαμΆλκμααρ    Europa Conference League

22:00     ΦιορεντίναΒασιλεία    Europa Conference League

01:30     Μποταφόγκο-Κορίνθιανς           Serie A Βραζιλίας

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |