Game Time: Με παρελθόν το Ξάνθη-Παναιτωλικός

Reading time2 λ

Ισχυρό είναι το ποντάρισμα της Ξάνθης στην εξαιρετική παράδοση που διατηρεί απέναντι στον Παναιτωλικό.

15:30   Ξάνθη-Παναιτωλικός           Super League

Η Ξάνθη επιβλήθηκε του Λεβαδειακού (1-0) και κατέλαβε τη δεύτερη θέση της Super League 2. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στη διαδικασία των play-off, στην οποία δέχτηκε μόλις 2 τέρματα.

Ο Παναιτωλικός απέσπασε ισοπαλία από τον ΟΦΗ, αλλά τερμάτισε 13ος στη Super League. Δεν ηττήθηκε στις 2 τελευταίες εξόδους του, αλλά δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 13 τελευταία ματς με την Ξάνθη, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

19:00   Αούστρια Κλάγκενφουρτ-Σεντ Πόλτεν      Bundesliga Αυστρίας

Η Αούστρια Κλάγκενφουρτ κέρδισε τη Ραπίντ Βιέννης Β’ (2-1) και παρέμεινε στην τρίτη θέση της 2.Liga. Μετρά 5 διαδοχικές νίκες, ενώ κέρδισε και τα 4 τελευταία εντός έδρας ματς, στα οποία σημείωσε 15 γκολ.

Η Σεντ Πόλτεν έχασε από τη Χάρτμπεργκ (0-1) και τερμάτισε τελευταία στα play-out της Bundesliga. Αγνοεί τη νίκη εδώ και 14 παιχνίδια, ενώ δεν έχει νικήσει στις 7 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές.

20:00   Σόνγκνταλ-Φρέντρικσταντ  Obos Ligaen Νορβηγίας

Η Σόνγκνταλ ηττήθηκε στο φινάλε από τη Στιόρνταλς-Μπλινκ (1-2) και παραμένει δίχως νίκη στις 2 πρώτες αγωνιστικές. Συνεχίζει να εμφανίζει αμυντικές αρρυθμίες, έχοντας δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της μέσα στο 2021, φιλικά ή επίσημα.

Η Φρέντρικσταντ έκαμψε στο τέλος την αντίσταση της Σάντνες (2-1), πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς. Διατηρεί εντυπωσιακό επιθετικό ρυθμό, αφού έχει βρει δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια της μέσα στο 2021.

23:45   Αρούκα-Ρίο Άβε        Primeira Liga Πορτογαλίας

Η Αρούκα κέρδισε την Τσάβες (3-1), αλλά διατηρήθηκε τρίτη στη Segunda Liga, χάνοντας για ένα βαθμό την απευθείας άνοδο. Μετρά 9 διαδοχικές νίκες, ενώ έχει καταγράψει 5 συνεχόμενες επιτυχίες στο σπίτι της.

Η Ρίο Άβε επικράτησε της Νασιονάλ Μαδέιρα (2-1), αλλά παρέμεινε 16η στην Primeira Liga και δεν απέφυγε τα μπαράζ. Αυτή ήταν η πρώτη της επιτυχία μετά από 14 αγωνιστικές, έχει νικήσει σε μόλις 1 από τις 7 τελευταίες εξόδους της, αλλά είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια με την Αρούκα, ανεξαρτήτως έδρας.

03:00   Μπόκα Τζούνιορς-Δε Στρόνγκεστ   Copa Libertadores

Η Μπόκα Τζούνιορς έμεινε ισόπαλη με την Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ (0-0) και πλέον χρειάζεται νίκη για να εξασφαλίσει –σίγουρα- την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, αλλά είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της στο Μπομπονέρα.

Η Δε Στρόνγκεστ κέρδισε τη Σάντος (2-1) και αναζητεί νίκη, καθώς και στραβοπάτημα της Σάντος για να περάσει στους «16». Έχει κερδίσει και τους 3 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, αλλά έχει χάσει και τα 2 εκτός έδρας παιχνίδια της στο Copa Libertadores με συνολικό σκορ 0-9.