Άρης-Παναιτωλικός (6/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Άρης – Παναιτωλικός με φόντο τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson κι ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό (6/3/2024) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Άρης έχει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό μιας κι επικράτησε στην πρώτη συνάντησή τους με σκορ 1-0. Ο Άρης ποντάρει στην έδρα του για να πάρει το εισιτήριο για το καταληκτικό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 18 Μαΐου. Την ίδια στιγμή, ο Παναιτωλικός θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και θα επιδιώξει να κάνει την ανατροπή. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Άρης – Παναιτωλικός οι αποδόσεις παρουσιάζονται με τον άσο του Άρη να δίνεται στο 1,40** και το διπλό του Παναιτωλικού να φτάνει στο 9,00**. Όσον αφορά στην πρόκριση, το να περάσει ο Άρης στον τελικό προσφέρεται στο 1,05** και το να κάνει την έκπληξη ο Παναιτωλικός βρίσκεται στο 8.10**.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στην αναμέτρηση Άρης – Παναιτωλικός τα προγνωστικά έχουν μοιράσει τους ρόλους, αλλά είναι στο χέρι των ομάδων να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Αν πάντως αποτελεί οδηγό η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων ο Άρης έχει και επτά στα τελευταία εννιά (7-1-1) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Πόσες νίκες έχει αυτή τη σεζόν ο Άρης επί του Παναιτωλικού;

Ο Άρης έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και μάλιστα δεν δέχθηκε γκολ σε αυτά τα παιχνίδια.

  • Άρης – Παναιτωλικός 3-0 (24/9/2023, Super League)
  • Παναιτωλικός – Άρης 0-4 (14/1/2024, Super League)
  • Παναιτωλικός – Άρης 0-1 (13/2/2024, Κύπελλο Ελλάδας Betsson)

Ο Άρης, που έχει περάσει στα πλέι οφ της Super League, αντιλαμβάνεται πως το να φτάσει και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας Betsson είναι ο συντομότερος – κι ο πιο εύκολος – δρόμος για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να παίξει στο Europa League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη χρονική στιγμή κι έχει δημιουργηθεί κύμα ενθουσιασμού στο εσωτερικό, αλλά και στο περιβάλλον της ομάδας για την ευκαιρία που έχει να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Την περασμένη Κυριακή (3/3) πρόσφερε μαζί με την ΑΕΚ ένα καταπληκτικό ματς στους φιλάθλους με τελικό σκορ 3-3, εντός έδρας για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, πέραν του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, έχει ανοικτό μέτωπο και στη Super League που είναι πολύ σημαντικό. Με την ομάδα να είναι στα πλέι άουτ, ετοιμάζεται να παλέψει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με δεδομένο, όμως, πως υπάρχει χρόνος μέχρι την έναρξη της διαδικασίας των πλέι άουτ (προγραμματισμένη για τις 17/3), ο Παναιτωλικός έχει χρόνο να επιχειρήσει να κάνει την ανατροπή. Την Κυριακή (3/3) έφερε 2-2 με την Κηφισιά εκτός έδρας για τη Super League.

Στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson οι αποδόσεις για τον νικητή ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Το να σηκώσει την κούπα ο Άρης προσφέρεται στο 2,60**, ενώ το να στεφθεί Κυπελλούχος ο Παναιτωλικός βρίσκεται στο 75,00**, με τον Παναθηναϊκό να είναι το μεγάλο φαβορί με απόδοση 1,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Άρης – Παναιτωλικός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να αποφύγουν τα λάθη που θα τους κοστίσουν κι έπειτα να παραμείνουν προσηλωμένες στην αποστολή τους. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον χαφ Ντάριντα και τον φορ Ζαμόρα, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ ο χαφ Πάρδο καθώς κι άλλοι παίκτες. Στον Παναιτωλικό, ο κόουτς Γιάννης Πετράκης, Λείπει ο κίπερ Στεργιάκης, ενώ δεν είναι στο απόλυτο οι Μπακάκης (αμυντικός), Μπαλντασάρα, Μπαμπόκ (μέσοι), Ντίας (επιθετικός), αλλά επιστρέφει ο αμυντικός Μλάντεν.

Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Ημιτελική φάση:

Πρώτοι αγώνες

  • Παναιτωλικός – Άρης 0-1
  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-1

Δεύτεροι αγώνες

  • Άρης – Παναιτωλικός (0-0)
  • Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 6-5 πέν. (0-1 κ.δ., 1-2 παρ.)

Τελικός

  • Παναθηναϊκός – Άρης (18/5)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ