Prime Time: Σεβίλλη-Μπέτις, σούπερ ντέρμπι

Reading time3 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε κορυφαίες διοργανώσεις με ασυναγώνιστες αποδόσεις

Πλούσιο είναι το κουπόνι, με ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο επίκεντρο της δράσης. Περιλαμβάνονται κορυφαίες διοργανώσεις, που υπόσχονται μοναδικές στιγμές με 100% δράση, όπως επίσης ανεπανάληπτο θέαμα και συγκινήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το μεγάλο ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής της λαλιγκα, Σεβίλλη-Μπέτις στο «Sanchez Pizjuan». Η Σεβίλλη βρίσκεται στα… πάνω της. Αήττητη εδώ και τέσσερις σερί επίσημες αναμετρήσεις (3-1-0), προέρχεται από την πρόκριση στον τελικό του UEFA Europa League. «Κυνηγάει» ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στη La Liga. Η Μπέτις, διεκδικεί κι εκείνη την ευρωπαϊκή έξοδο και βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της. Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται βελτιωμένη και μετράει δύο συνεχόμενες νίκες. Να σημειώσουμε, πάντως, πως για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Μπέτις δεν έχει νικήσει τη Σεβίλλη από το 2018 – έκτοτε έχει μόνο μια νίκη το 2022 για το Copa del Rey.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στο μεταξύ, ντέρμπι γίνεται και στην Πορτογαλία: κοντράρονται Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπενφίκα, με την Μπενφίκα σε… mood φιέστας καθώς μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Primeira Liga. Είναι η πιο ποιοτική ομάδα από τις δύο και θα επιδιώξει να το εκμεταλλευτεί, καθώς παρουσιάζονται εντυπωσιακές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον για ποντάρισμα… εκτοξεύεται και στους αγώνες των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων της Νότιας Αμερικής. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα ματς Φλαμένγκο-Κορίνθιανς και Γκρέμιο-Ιντερνασιονάλ για τη Serie A Βραζιλίας με τις συγκεκριμένες ομάδες να χωρίζονται από μεγάλη… έχθρα. Στη Liga Profesional Αργεντινής, πάλι, ξεχωρίζει το Ρίβερ Πλέιτ-Πλατένσε, με τη Ρίβερ Πλέιτ να έχει την ετικέτα του φαβορί για να φτάσει στη νίκη. Θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα υπάρχουν και στο Campeonato Betsson Χιλής, στην Ascenso Betsson Χιλής, στη Liga 1 Betsson Περού και στην Primera A Κολομβίας.

Στο μπάσκετ, τώρα, τα play-offs του NBA συνεχίζονται με το ματς Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς. Οι Μαϊάμι Χιτ προηγούνται στη σειρά με 2-0 και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να κάνουν καθοριστικό βήμα προς την πρόκριση στους τελικούς.

22:00   Σεβίλλη-Μπέτις         La Liga

22:00   Φλαμένγκο-Κορίνθιανς         Serie A Βραζιλίας

22:00   Ντεπόρτες Ρεκολέτα-Ουνιόν Σαν Φελίπε   Ascenso Betsson Χιλής

22:30   Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπενφίκα    Primeira Liga

23:00   Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ-Σπορτ Ουανκάγιο           Liga 1 Betsson Περού

00:00   Κολόν Σάντα Φε-Μπαράκας Σεντραλ        Liga Profesional Αργεντινής

00:00   Σαρμιέντο-Ουρακάν  Liga Profesional Αργεντινής

00:30   Γκρέμιο-Ιντερνασιονάλ        Serie A Βραζιλίας

00:30   Κομπρεσάλ-Ουνιόν Εσπανιόλα       Campeonato Betsson Χιλής

01:00   Κομπρελόα-Ντεπόρτες Τεμούκο      Ascenso Betsson Χιλής

02:00   Τσίκο-Αμέρικα δε Κάλι        Primera A Κολομβίας

02:30   Ρίβερ Πλέιτ-Πλατένσε          Liga Profesional Αργεντινής

03:00   Ρέιντζερς δε Τάλκα-Ικίκε     Ascenso Betsson Χιλής

03:30   Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς         NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |