Λιόν-Στρασβούργο (27/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Λιόν – Στρασβούργο για το Coupe de France με ασυναγώνιστες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Groupama Stadium» η Λιόν φιλοξενεί το Στρασβούργο (27/2/2024) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Coupe de France. Η Λιόν το τελευταίο διάστημα έχει βρει τον εαυτό της κι έχει πάρει τα πάνω της με αποτέλεσμα το Κύπελλο Γαλλίας να έχει γίνει η αποστολή της στην τρέχουσα σεζόν. Το Στρασβούργο θέλει να χρησιμοποιήσει τη διοργάνωση προκειμένου να πάρει ώθηση και να αποκτήσει σταθερότητα και στο πρωτάθλημα. Στην πλατφόρμα της Betsson, το ποδόσφαιρο προσφέρει θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Λιόν και Στρασβούργο όπως δείχνουν τα τελευταία μεταξύ τους αποτελέσματα πρωταγωνιστούν σε ανοικτά ματς. Αυτή τη σεζόν έχουν παίξει μια φορά – τον περασμένο Αύγουστο – και το Στρασβούργο νίκησε την Λιόν με 2-1. Ήταν το 5ο σερί goal/goal ματς, ενώ πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έγιναν Over 2,5. Όσο για τις αποδόσεις αυτές διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Λιόν δίνεται στο 1,73** και το διπλό του Στρασβούργου φτάνει στο 4,91** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΟΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Λιόν – Στρασβούργο τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Η Λιόν έφτασε στους «8» του Coupe de France αφού προηγουμένως ξεπέρασε με 3-0 την Πονταρλιέ, με 2-1 τη Μπερζεράκ και με το ίδιο σκορ την Λιλ. Το Στρασβούργο, από την πλευρά του, νίκησε με 4-0 την Αβουάν, με 3-1 την Κλερμόν και με το ίδιο σκορ τη Χάβρη.

Η Λιόν, λοιπόν, βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα. Μετράει πέντε νίκες σε όλες τις διοργανώσεις – το καλύτερο σερί της στην τρέχουσα σεζόν. Χρειάστηκε πολλούς μήνες και πολλές αναταραχές στο εσωτερικό της με πήγαινε – έλα προπονητών και παικτών προκειμένου να βρει την ταυτότητά της κι αυτό οφείλεται στον προπονητή Πιέρ Σαζ, αλλά και στις αξιόλογες κινήσεις που έγιναν στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Την περασμένη Παρασκευή (23/2) επιβλήθηκε με 2-1 της Μετς εκτός έδρας για την Ligue 1 πραγματοποιώντας ακόμη μια αξιόλογη εμφάνιση.

Το Στρασβούργο, εδώ και μερικούς μήνες, ανήκει στο ίδιο γκρουπ επιχειρηματιών που έχει στην κατοχή του την Τσέλσι. Έτσι, προσπαθεί να εξελιχθεί σε μια ομάδα που θα μπορεί να διεκδικεί υψηλούς στόχους. Για την ώρα, πάντως, παλεύει για να κρατηθεί στην Ligue 1 και το περασμένο Σάββατο (24/2) έχασε με 3-0 στο κρίσιμο ματς με την Μπρεστ εντός έδρας. Αυτό δεν σημαίνει πως το Κύπελλο Γαλλίας βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Ο σύλλογος περιμένει από την ομάδα να παρουσιάσει την καλύτερη εκδοχή του.

Το στοίχημα στο Κύπελλο Γαλλίας είναι συγκλονιστικό με συναρπαστικές αναμετρήσεις να συνθέτουν το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης. Η Λιόν ξέρει πως η κατάκτηση του τίτλου είναι ο ταχύτερος δρόμος για να βγει στην Ευρώπη και θέλει να τον ακολουθήσει. Η επιλογή άσος ημίχρονο – άσος τελικό προσφέρεται στο 2,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΟΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Λιόν – Στρασβούργο το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα «όπλα» τους. Συγκεκριμένα, η Λιόν βασίζεται στην έδρα της, στην ατομική ποιότητα των παικτών της καθώς και στο μομέντουμ που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα. Νιώθοντας και πάλι «μεγάλη» πιστεύει πως μπορεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Το Στρασβούργο, από την άλλη, ποντάρει στην αμυντική του λειτουργία και να εμφανιστεί αποτελεσματικό στην αντίπαλη περιοχή.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |