Μαρσέιγ-Μονακό (27/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σπουδαίο ματς Μαρσέιγ – Μονακό για την Ligue 1 με ασυναγώνιστες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Velodrome» η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Μονακό (27/1/2024) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ligue 1. Πρόκειται για μια παραδοσιακή «μάχη» του γαλλικού πρωταθλήματος και με μεγάλη βαθμολογική σημασία καθώς οι δύο ομάδες ψάχνουν το τρίποντο που θα τις φέρει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους. Η Μαρσέιγ παλεύει για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Μονακό θέλει να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα που στέλνει απευθείας στους ομίλους του επόμενου Champions League. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

ΜΑΡΣΕΪΓ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στη Μαρσέιγ η ανάλυση επικεντρώνεται στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να σηκώσει κεφάλι μετά τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες της. Στην προηγούμενη αγωνιστική της Ligue 1 έμεινε στο 1-1 με το Στρασβούργο δεχόμενη γκολ λίγο πριν το φινάλε, ενώ την περασμένη Κυριακή (21/1) αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Coupe de France στα πέναλτι από τη Ρεν.

Πέραν της προσπάθειας που κάνει για να βελτιωθεί αγωνιστικά, η διοίκησή της κινείται και στο μεταγραφικό παζάρι αναζητώντας παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας. Απέκτησε τον στραίκερ Μουμπανιά και τον μπακ Γκαρσία, ενώ παραχώρησε τον αριστερό αμυντικό Ρενάν Λόντι κι έπεται συνέχεια στις προσθαφαιρέσεις μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο». Άλλωστε, καλείται να καλύψει κενά αφού λείπουν παίκτες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ υπάρχουν και τραυματίες όπως οι μέσοι Ρονζιέ, Ναντίρ κι ο φορ Κορέα.

ΜΟΝΑΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στη Μονακό η ανάλυση της ομάδας καταγράφει την αναζήτηση του τεχνικού τιμ και των παικτών να ανέβει το επίπεδο της απόδοσης. Η Μονακό έχει ηττηθεί σε δύο από τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Ligue 1 κι ως εκ τούτου έχασε έδαφος στην προσπάθειά της να τερματίσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογικής κατάταξης. Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, το περασμένο Σάββατο (20/1) επιβλήθηκε με 3-1 της Ροντέζ και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γαλλίας.

Έτσι, συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει μεν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, αλλά το επίπεδό της δεν είναι αυτό που θέλει ο προπονητής της Άντι Χούτερ. Η άμυνά της είναι ιδιαίτερα ευάλωτη και σε δύο από τα προαναφερθέντα παιχνίδια στάθηκε τυχερή και πήρε το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και στο μεταγραφικό παζάρι απέκτησε δύο αμυντικούς – τους Κέρερ και Ουαταρά. Κι όλα αυτά ενώ τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, είναι ανοικτός στο να πουλήσει το κλαμπ. Εκτός οι Εμπολό (φορ), Ενρίκε (αμυντικός) και Μπεν Σεγκίρ (μέσος).

ΜΑΡΣΕΪΓ VS ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Μαρσέιγ vs Μονακό τα προγνωστικά και οι αποδόσεις παρουσιάζουν ως φαβορί τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Μαρσέιγ δίνεται στο 2,42** και το διπλό της Μονακό προσφέρεται στο 2,71** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο ματς του πρώτου γύρου η Μονακό νίκησε με 3-2, ενώ είναι αήττητη στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο «Velodrome».

Στην Ligue 1 οι αποδόσεις συναρπάζουν καθώς το γαλλικό πρωτάθλημα προσφέρει συγκλονιστικές αναμετρήσεις. Η Μαρσέιγ είναι αήττητη εντός έδρας (6-3-0) και θέλει να επεκτείνει το σερί της, ενώ η Μονακό έχει (4-3-2) μακριά από το γήπεδό της. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει στο 1,58** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αποτελέσματα Ligue 1 – 19η αγωνιστική:

  • Λυών – Ρεν (2-3)
  • Νις – Μετς (1-0)
  • Μαρσέιγ – Μονακό (2-2)
  • Μονπελιέ – Λιλ (0-0)
  • Κλερμόν – Στρασβούργο (1-1)
  • Λοριάν – Χάβρη (3-3)
  • Ρεμς – Ναντ (0-0)
  • Τουλούζ – Λανς (0-2)
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ (2-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |