Μονακό-Λυών (15/12/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Η Μονακό και η Λυών παίζουν για την Ligue 1 και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους σε ματς με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Stade Louis II» η Μονακό αντιμετωπίζει την Λυών (15/12/2023) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ligue 1. Τόσο η μια όσο και η άλλη προέρχονται από επιτυχίες και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το μονοπάτι, αν κι ο στόχος τους είναι πολύ διαφορετικός. Η μια προσπαθεί να δει αν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Η άλλη παλεύει για την παραμονή της. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν σούπερ επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Τη Μονακό και την Λυών χωρίζουν 20 βαθμοί στη βαθμολογία της Ligue 1 κι αυτό φαίνεται και στις τιμές στις οποίες συναντάμε τις δύο ομάδες. Ο άσος της Μονακό προσφέρεται στο 1,66** και το διπλό της Λυών ανέρχεται στο 4,66** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΟΝΑΚΟ – ΛΥΩΝ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Στο Μονακό – Λυών τα προγνωστικά έχουν σαφές φαβορί. Η Μονακό έπειτα από 15 αγωνιστικές έχει εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες με 31-20 γκολ. Βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν και μετράει δύο συνεχόμενες επιτυχίες, καθώς έχει καταφέρει να «χτίσει» και πάλι μομέντουμ. Αυτό που μένει, δε, από το 2-0 επί της Μονπελιέ εντός έδρας και το 2-1 κόντρα στη Ρεν εκτός έδρας είναι η βελτιωμένη απόδοση της άμυνας της που είναι και το αδύναμο σημείο της αυτή τη σεζόν.

Οπότε ο στόχος της είναι ξεκάθαρος ιδίως από την στιγμή που έχει 6-0-1 εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα της Γαλλίας. Να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λιόν για να συνεχίσει να ασκεί πίεση αφενός προς τη δεύτερη Νις και αφετέρου προς την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάμε τώρα στη Λυών. Έπειτα από ένα διάστημα όπου η μια κρίση διαδεχόταν την άλλη και η λύση ήταν η απόλυση του προπονητή Φάμπιο Γκρόσο λίγους μήνες αφότου ανέλαβε τη δουλειά, η Λυών πανηγύρισε. Ξεπέρασε με 3-0 την Τουλούζ – η δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα – έχοντας στον πάγκο της τον υπηρεσιακό τεχνικό Πιέρ Σαζ. Μπορεί να παραμένει «κολλημένη» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά έχει αλλάξει τόσο πολύ το κλίμα στο εσωτερικό της αφότου ανέλαβε ο Σαζ που η διοίκηση του έδωσε παράταση παραμονής στον πάγκο για το προσεχές διάστημα.

Το στοίχημα στην Ligue 1 2023/2024 είναι συγκλονιστικό με τρεις ομάδες να βρίσκονται στην κούρσα του τίτλου και κάθε αγώνας να είναι άκρως ανταγωνιστικός και πολύ υψηλών στάνταρ. Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο φέτος στη λίγκα. Οι αντίπαλοι έχουν ανάγκη το τρίποντο και δεν αποκλείεται να ρισκάρουν με τον συνδυασμό του goal/goal με το Over 2,5 να προσφέρεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΟΝΑΚΟ – ΛΥΩΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ

Στο Μονακό – Λυών το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να μην επιστρέψουν στις κακές συνήθειες τους. Η Μονακό, δηλαδή, στα εύκολα λάθη που οδηγούν σε γκολ εναντίον της και η Λυών στο απαθές παιχνίδι που οδηγεί σε ήττες. Στα «στρατόπεδα» τους, πάντως, επικρατεί αισιοδοξία πως αυτό δεν θα συμβεί.

Τόσο στη Μονακό όσο και στην Λυών κάνουν λόγο για ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών και με αυτή την αίσθηση θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο στο συγκεκριμένο ματς.

Αποτελέσματα Ligue 1 – 16η αγωνιστική:

  • Μονακό – Λυών (0-1)
  • Χάβρη – Νις (3-1)
  • Λανς – Ρεμς (2-0)
  • Ναντ – Μπρεστ (0-2)
  • Λοριάν – Στρασβούργο (1-2)
  • Μετς – Μονπελιέ (0-1)
  • Τουλούζ – Ρεν (0-0)
  • Μαρσέιγ – Κλερμόν (2-1)
  • Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν (1-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |