Γαλλία-Μαρόκο, μάχη για το τελευταίο εισιτήριο στους «8»

Reading time3 λ

Σπουδαίο παιχνίδι με στοιχημα την προημιτελική φάση του Μουντιάλ Γυναικών

Το τελευταίο «κομμάτι» που έχει απομείνει προκειμένου να ολοκληρωθεί το… παζλ της οκτάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών, θα συμπληρωθεί μετά την αναμέτρηση της Γαλλίας με το Μαρόκο, η οποία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν μία θέση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου στη συνάντηση του «Hindmarsh Stadium» της Αδελαΐδας. Πρόκειται για ματς που προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για στοίχημα, με κορυφαίες αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΝΝΕΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

H Γαλλία κατετάγη πρώτη στον έκτο όμιλο καταγράφοντας δύο νίκες στο ενεργητικό της. Η πρεμιέρα δεν ήταν καλή μιας και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία χωρίς τέρματα από την Τζαμάικα. Στη δεύτερη αγωνιστική, όμως, φανέρωσε τις πραγματικές της δυνατότητες καθώς επιβλήθηκε 2-1 της ισχυρής Βραζιλίας θέτοντας βάσεις πρόκρισης. Στο τελευταίο της παιχνίδι στο γκρουπ επικράτησε του Παναμά με το χορταστικό 6-3. Τα δύο υψηλά σκορ πιέζουν το over 2,5 το γαλλια μαροκο αποδοση(1,47**).  Οι «τρικολόρ», που ηττήθηκαν σε ένα από τα έντεκα πρόσφατα ματς στη φάση των ομίλων, έχουν υψηλές φιλοδοξίες. Ευελπιστούν ότι θα πανηγυρίσουν την τρίτη σερί νίκη και πως θα συνεχίσουν τουλάχιστον ως τα ημιτελικά. Είναι κάτι που έχουν καταφέρει μόνο μία φορά στο παρελθόν (το 2011) σε σύνολο πέντε συμμετοχών στο Μουντιάλ. Η Γαλλία σαφώς είναι το φαβορί για την επικράτηση κάτι που αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, αφού η νίκη της προσφέρεται σε απόδοση 1,13** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ «ΕΞΑΡΑ» ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ

Στην αντίπερα όχθη, το Μαρόκο απέδειξε με την παρουσία του στη φάση των ομίλων πως δεν καταλαβαίνει από φαβορί και αουτσάιντερ. Η ομάδα της Βόρειας Αφρικής, η οποία μάλιστα συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση, έχει ανατρέψει τα προγνωστικά στο μουντιαλ γυναικων στοιχημα. Και αυτό επειδή έκανε την έκπληξη και κατέλαβε τη δεύτερη προνομιούχο θέση στον όγδοο όμιλο παρότι είχε τη χειρότερη διαφορά τερμάτων στο γκρουπ. Βέβαια, το ντεμπούτο της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν εφιαλτικό καθώς συνετρίβη 6-0 από τη Γερμανία. Εντούτοις, δεν το έβαλε κάτω και συνήλθε άμεσα. Έτσι, η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική: επιβλήθηκε 1-0 της Κορέας, ενώ στο τελευταίο ματς λύγισε με το ίδιο σκορ και την Κολομβία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μαρόκο έγινε η πρώτη ομάδα από την Αφρική, η οποία αφενός πέτυχε δύο διαδοχικές νίκες σε Μουντιάλ και αφετέρου διατήρησε απαραβίαστη την εστία της σε δύο σερί αγώνες.

Πριν από την παραπάνω συνάντηση, θα γίνει η αναμέτρηση της Κολομβίας με την Τζαμάικα στο «Melbourne Rectangular Stadium». Μία μονομαχία με εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα λαιβ. Η Κολομβία έκανε δύο νίκες στον όγδοο όμιλο και βρίσκεται για δεύτερη φορά στους «16» (μετά το 2015). Η Τζαμάικα έγινε η πρώτη ομάδα της Καραϊβικής που προκρίνεται από τη φάση των ομίλων. Αξιοσημείωτο ότι πέτυχε μόλις ένα γκολ σε τρία παιχνίδια, στα οποία όμως διατήρησε απαραβίαστη την εστία της.

11:00 Κολομβία-Τζαμάικα        Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών

14:00 Γαλλία-Μαρόκο    Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |