Η επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου

Reading time4 λ

Εσπευσμένα επιστρατεύεται ο Ρομέλου Λουκάκου για το ματς – τελικό εναντίον της Κροατίας. Η απουσία του χαρισματικού σκόρερ ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική στα δύο παιχνίδια που έδωσε το Βέλγιο. Έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμος θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει απόδοση 20,00 στο στοιχημα πρώτος σκόρερ στο παγκοσμιο. Ο σέντερ φορ του Βελγίου θα πάει στη διοργάνωση έχοντας να αποδείξει πολλά έπειτα από μια δύσκολη περίοδο 18 μηνών. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών.

Ο Ρομέλου Λουκάκου μετά τη μεταγραφή του στην Τσέλσι για 115 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2021 και έπειτα με την επιστροφή του στην Ίντερ ως δανεικός το καλοκαίρι του 2022 πέρασε περισσότερες από 100 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμών.

Πριν το Παγκόσμιο είχε αρχίσει να βρίσκει και πάλι σιγά σιγά το ρυθμό του ύστερα από απουσία δύο μηνών, αλλά ο τραυματισμός του υποτροπίασε και αναγκάστηκε να σταματήσει και πάλι. Το ιατρικό τιμ του Βελγίου καθώς και της Ίντερ εκτιμούν πως δεν θα απουσιάσει από το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού, αν και παραμένει το ερωτηματικό αν θα βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων του.

Το παγκοσμιο 2022 είναι ένα στοιχημα για το Βέλγιο που θα αναμετρηθεί με τον Καναδά (23/11), το Μαρόκο (27/11) και την Κροατία (1/12).

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ

Το Βέλγιο θεωρεί πως αυτή είναι μια ιστορική ευκαιρία. Αυτή η γενιά ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι εξαιρετική και ίσως να είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που θα βρεθούν όλοι μαζί. Μετά από τουρνουά, όμως, όπου έφτασε κοντά στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό ή υπήρξαν αποτυχίες, οι προσδοκίες έχουν μειωθεί.

Η ποιότητα της ομάδας, όμως, παραμένει υψηλή. Γι’ αυτό παμε σ’ ένα άλλο, μεγάλο στοιχημα στο παγκοσμιο. Το Βέλγιο να αποδείξει την αξία του. Κι εκεί ο Ρομέλου Λουκάκου μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο με τα γκολ του. Άλλωστε είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του εθνικού συγκροτήματος με 68 τέρματα. Η επίθεση περνάει από αυτόν.

Σίγουρα, το παγκοσμιο είναι κι ένα προσωπικό στοιχημα για τον Ρομέλου Λουκάκου που σ’ αυτούς τους δύσκολους 18 μήνες σταμάτησε να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στράικερ του κόσμου. Αναμφίβολα θα επιδιώξει να το υπενθυμίσει στους επικριτές του και μάλιστα στη μεγαλύτερη σκηνή του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Αν βρει τη φόρμα του, θα μπορούσε να κάνει μεγάλη ζημιά στις αντίπαλες άμυνες αρχής γενομένης από τη φάση των ομίλων, εκεί όπου μπαίνουν οι… βάσεις για να κατακτήσει ένας ποδοσφαιριστής το Χρυσό Παπούτσι σε Μουντιάλ. Ο Καναδάς, το Μαρόκο και η Κροατία δεν έχουν κεντρικούς αμυντικούς με τις… πιθανότητες με το μέρος τους στη μονομαχία με τον Ρομέλου Λουκάκου.

ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΟΠΩΣ… ΧΑΑΛΑΝΤ;

Για να… κερδίσει το στοίχημα του πρώτου σκόρερ στο παγκόσμιο, ο Ρομέλου Λουκάκου «ποντάρει» και στον Κέβιν Ντε Μπρόινε, αλλά και στην… ποικιλία μέσων και εξτρέμ που έχει στην «υπηρεσία» του το Βέλγιο.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Τερμάτισε 3ος στην ψηφοφορία για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας και επιπλέον λογαριάζεται ως ο κορυφαίος μέσος στο ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο. Αν μη τι άλλο ο προπονητής του ΒελγίουΡομπέρτο Μαρτίνεθ, θα ήθελε να τον δει να διατηρεί το επίπεδο της απόδοσής του και με το εθνικό συγκρότημα.

Επιπλέον, όμως, θα ήθελε να δει ν’ αναπτύσσεται μεταξύ αυτού και του Ρομέλου Λουκάκου η ίδια συνεργασία που έχει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο πρωτάθλημα αγγλίασ. Ο Βέλγος και ο Νορβηγός στράικερ συνεργάζονται πάρα πολύ καλά. Παρόλο που η συνεργασία του με τον Ρομέλου Λουκάκου είναι επίσης καλή, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επεξεργάζεται τρόπους ώστε να βελτιωθεί και να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική. Σ’ αυτό εμπλέκεται, σαφώς και ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος επίσης πράγματα να αποδείξει σ’ αυτό το Παγκόσμιο έπειτα από ακόμη μια κακή σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παμε, λοιπόν, για στοιχημα στο παγκοσμιο σε πλούσιο κουπόνι στην πλατφόρμα της Betsson με συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα και ασυναγώνιστες αποδόσεις.