Αισιοδοξία λόγω επιστροφών στην Τσέλσι

Reading time1 λ

Ο κόουτς Τόμας Τούχελ ποντάρει πως οι Μεντί και Καντέ θα παίξουν στον τελικό του Champions League

«Evening Standard»: Δύο παίκτες της Τσέλσι, ο βασικός τερματοφύλακας Εντουάρ Μεντί κι ο βασικός κεντρικός μέσος Εν’ Γκολό Καντέ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ενισχύουν την ομάδα του Τόμας Τούχελ, ενόψει του τελικού του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο στο «Ντραγκάο» του Πόρτο. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες. Ο Μεντί αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της ήττας με 2-1 από την Αστον Βίλα, ενώ ο Καντέ δεν έπαιξε σ’ εκείνο το ματς, αφού ένιωθε ενοχλήσεις. Αύριο, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι για τον τελικό του Champions League, ματς που προσφέρει πληθώρα επιλογών για στοίχημα.

«Gazzetta dello Sport»: Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν έχει καταλήξει ακόμη στην τελική 26άδα που θα καλέσει στην αποστολή για το EURO. Υπάρχουν ακόμη κάποιες θέσεις ανοιχτές. Οι πληροφορίες αναφέρουν για τέσσερις. Εδώ και μέρες μαζί με αρκετούς παίκτες βρίσκεται στην Σαρδηνία προκειμένου για προετοιμασία, αλλά και για να… λύσει τις απορίες του. Το φιλικό ματς με το Σαν Μαρίνο στην «Sardegna Arena» του Κάλιαρι θα του δώσει τη δυνατότητα να βγάλει κάποια συμπεράσματα και να δει καλύτερα κάποιους ποδοσφαιριστές. Απόψε, Ιταλία-Σαν Μαρίνο σε φιλική αναμέτρηση.

«Balla.com.cy»: Η σεζόν μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ο σύλλογος ήδη εργάζεται για την κατάρτιση του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Έτσι, σύμφωνα με το «Balla.com.cy», αναμένεται να αποχωρήσουν σίγουρα εννιά παίκτες κι αυτό σημαίνει πως ο προπονητής Σάββας Πουρσαϊτίδης, προκειμένου ν’ ανεβάσει την ανταγωνιστικότητα του συνόλου να χρειαστεί 12 νέα αποκτήματα! Απόψε, ΑΠΟΕΛ-Ερμής για την Πρώτη Κατηγορία του πρωταθλήματος Κύπρου.