Άστον Βίλα-Λίβερπουλ (13/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ σε δυνατό ματς για την Premier League με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Villa Park» η Άστον Βίλα υποδέχεται την Λίβερπουλ (13/05/2024) στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League. Η Άστον Βίλα προέρχεται από απανωτά αρνητικά αποτελέσματα και θα επιχειρήσει να σηκώσει κεφάλι προκειμένου να κάνει καθοριστικό βήμα προς την εξασφάλιση μιας θέσης στο επόμενο Champions League. Η Λίβερπουλ, πάλι, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη καθώς προσπαθεί να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ενόψει του Άστον Βίλα – Λίβερπουλ οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Άστον Βίλα προσφέρεται στο 3,77** και το διπλό της Λίβερπουλ πληρώνει στο 1,79** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Άστον Βίλα – Λίβερπουλ τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη, την στιγμή που τα στατιστικά των δύο ομάδων παρουσιάζουν τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, η Άστον Βίλα έχει ρεκόρ 20-7-9 με 73-53 γκολ (12-3-3, 45-25 γκολ – εντός έδρας) και η Λίβερπουλ στέκεται στο 23-9-4 με 81-38 γκολ (9-6-3, 34-21 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Άστον Βίλα – Λίβερπουλ;

  • Η Λίβερπουλ έχει νικήσει 16 φορές στην έδρα της Άστον Βίλα στην Premier League. Είναι οι περισσότερες εκτός έδρας επιτυχίες της κόντρα σε οποιαδήποτε αντίπαλο στην λίγκα.
  • Η Λίβερπουλ έχει νικήσει σε 8 από τις τελευταίες 9 επισκέψεις της στο «Villa Park» για την Premier League.
  • Η Λίβερπουλ έχει πετύχει 341 γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα Αγγλίας – τα περισσότερα που έχει βάλει σε ομάδα της κατηγορίας.

Η Άστον Βίλα προέρχεται από τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη και στα τρία πιο πρόσφατα ηττήθηκε. Την περασμένη Πέμπτη (9/5) έχασε με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έμεινε εκτός τελικού του Europa Conference League. Μπαίνει στην αγωνιστική στο +7 από την Τότεναμ, η οποία, όμως, έχει ματς λιγότερο (36 με 35, αντίστοιχα). Οπότε το ματς με την Λίβερπουλ έχει τεράστια σημασία στην κούρσα για την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο επόμενο Champions League.  

Η Λίβερπουλ, από τη μεριά της, έπειτα από δύο κακές εμφανίσεις βρήκε τον εαυτό της και νίκησε με 4-2 την Τότεναμ την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι, μπαίνοντας στην αγωνιστική διατηρεί ακόμη μαθηματικές ελπίδες κατάκτησης του τίτλου, αλλά δεν εξαρτάται από την ίδια κι όταν μπει στο γήπεδο για το ματς με την Άστον Βίλα μπορεί να έχουν όλα τελειώσει, αφού η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ παίζουν πριν από εκείνη. Οπότε ο στόχος είναι να κάνει το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν για να πει «αντίο» στον προπονητή Γιούργκεν Κλοπ.

Το στοίχημα στην Premier League είναι συγκλονιστικό καθώς το κορυφαίο πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του και υπάρχουν ανοικτά μέτωπα που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Η Άστον Βίλα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της θέλει να δείξει διαφορετική εικόνα από ότι προσφάτως, ενώ και η Λίβερπουλ δεν αναμένεται να αλλάξει την επιθετική προσέγγισή της. Το Over 3,5 προσφέρεται στο 2,02** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το Άστον Βίλα – Λίβερπουλ το στοίχημα δεν έχει να κάνει μονάχα με το αγωνιστικό σκέλος. Η Άστον Βίλα καλείται να ξεπεράσει γρήγορα την απογοήτευση του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό και να παρουσιαστεί προσηλωμένη σε μια περίοδο που οι τραυματισμοί μοιάζει να έχουν προκαλέσει μεγάλη φθορά στο γκρουπ. Η Λίβερπουλ θέλει να εμφανιστεί όπως στο τελευταίο ματς με την Τότεναμ κι όχι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια της που ήταν αποδιοργανωμένη. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Άστον Βίλα δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μινγκς, Μορένο, τους μέσους Ρότζερς, Καμαρά, Μπουενδία, Ράμσεϊ, Τίλεμανς και Τζανιόλο. Η Λίβερπουλ δεν έχει στο φουλ τον αμυντικό Μάτιπ, τον χαφ Τιάγκο και τον φορ Ζότα.

Αποτελέσματα Premier League – 37η αγωνιστική:

  • Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-4
  • Γουέστ Χαμ – Λούτον 3-1
  • Γούλβς – Κρίσταλ Πάλας 1-3
  • Έβερτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0
  • Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ 1-2
  • Νιούκαστλ – Μπράιτον 1-1
  • Τότεναμ – Μπέρνλι 2-1
  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι 2-3
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1
  • Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 3-3

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ