Λίβερπουλ-Τσέλσι (31/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Λίβερπουλ – Τσέλσι σε δυνατό ματς για την Premier League με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Anfield» η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Τσέλσι (31/1/2024) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League. Πρόκειται για μια συναρπαστική και πολυαναμενόμενη αναμέτρηση ιδίως από την στιγμή που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στον τελικό του EFL Cup στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά κι επειδή για την Λίβερπουλ κάθε ματς είναι πλέον διαφορετικό αφότου ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα με τις αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου να είναι άκρως ελκυστικές σε τεράστια γκάμα αγορών.

Φυσικά, Λίβερπουλ και Τσέλσι έχουν πλούσια παράδοση. Στον α’ γύρο έμειναν στο 1-1 και ήταν η 7η συνεχόμενη ισοπαλία τους σε 90λεπτο (σ.σ. σε αυτό το διάστημα η Λίβερπουλ πήρε δύο νίκες στα πέναλτι στους τελικούς του EFL Cup και του FA Cup το 2022). Ο άσος της Λίβερπουλ προσφέρεται στο 1,51** και το διπλό της Τσέλσι ανέρχεται στο 5,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΕΛΣΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Λίβερπουλ – Τσέλσι τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Η Λίβερπουλ είναι η πρωτοπόρος της Premier League και εμφανίζεται αποφασισμένη να παλέψει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι παίκτες της θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό αποχαιρετιστήριο δώρο στον προπονητή τους, Γιούργκεν Κλοπ.

Πέραν αυτού, όμως, η Λίβερπουλ εδώ και καιρό παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και παρόλο που αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα δείχνει πόσο δυνατή ομάδα είναι τόσο αγωνιστικά όσο και νοητικά. Την περασμένη Κυριακή (28/1) νίκησε με 5-2 τη Νόριτς εντός έδρας για το FA Cup, ενώ προηγουμένως εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του EFL Cup. Επιπλέον, με το βλέμμα στραμμένο στην Τσέλσι αντλεί έμπνευση από τις πολύ καλές εμφανίσεις της κόντρα σε άλλες δυνατές ομάδες της λίγκας μέσα στο 2024. Για παράδειγμα νίκησε με 4-2 τη Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα και με 2-0 την Άρσεναλ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Η Τσέλσι έχει βελτιωθεί κι εκείνη τους τελευταίους μήνες και το ματς χαρακτηρίζεται κομβικό στο εσωτερικό της καθώς θέλει να εξαπολύσει μια τελευταία αντεπίθεση ως το φινάλε του πρωταθλήματος προκειμένου να μπει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Ένα από τα πλεονεκτήματά της ενόψει του αγώνα με την Λίβερπουλ είναι πως είχε περισσότερες μέρες στη διάθεσή της για να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να προετοιμαστεί κατάλληλα καθώς έπαιξε την περασμένη Παρασκευή (26/1) με την Άστον Βίλα για το FA Cup εντός έδρας (0-0).

Το στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ καθηλώνει αυτή τη σεζόν με σπουδαίες «μάχες» σε όλο το πρωτάθλημα και ιδίως αυτές που αφορούν τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Λίβερπουλ και Τσέλσι είναι ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό και υπόσχονται να χαρίσουν θέαμα σ’ ένα από τα κορυφαία ματς της λίγκας. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο και το ματς να δει περισσότερα από 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Λίβερπουλ – Τσέλσι το στοίχημα των δύο ομάδων έχει να κάνει με τον έλεγχο των αντεπιθέσεων. Έχουν παρόμοιο στιλ παιχνιδιού και αρέσκονται πολύ να τρέχουν καθώς είναι συγκροτήματα με σπουδαία αθλητικά χαρακτηριστικά και ταχύτατους επιθετικούς. Η Λίβερπουλ συνεχίζει να μην υπολογίζει τον γκολτζή της Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ εκτός βρίσκονται οι Μάτιπ (σέντερ μπακ), Μπάιτσετιτς, Τιάγκο, Έντο (χαφ). Η Τσέλσι δεν έχει τους αμυντικούς Φοφανά, Κουκουρέγια, Τζέιμς και τον φορ Τζάκσον ανάμεσα σε άλλες απουσίες.

Αποτελέσματα Premier League – 22η αγωνιστική:

  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ (1-2)
  • Λούτον – Μπράιτον (4-0)
  • Φούλαμ – Έβερτον (0-0)
  • Κρίσταλ Πάλας – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-2)
  • Άστον Βίλα – Νιούκαστλ (1-3)
  • Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι (3-1)
  • Τότεναμ – Μπρέντφορντ (3-2)
  • Λίβερπουλ – Τσέλσι (4-1)
  • Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ (1-1)
  • Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-4)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |