Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ (19/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ για την Premier League με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Etihad» η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ (19/05/2024) στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής της Premier League. Το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο φτάνει στο φινάλε του και η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει μια νίκη που θα της χαρίσει τον 4ο συνεχόμενο τίτλο της, τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε μεγάλη γκάμα αγορών με συναρπαστικές αποδόσεις.

Για το Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ οι αποδόσεις προσφέρουν ισχυρό φαβορί. Συγκεκριμένα, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι δίνεται στο 1,10** και το διπλό της Γουέστ Χαμ φτάνει στο 24,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Το μεγάλο ματς δίνει τη δυνατότητα χρήσης και του εργαλείου Bet Builder, ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού που επιτρέπει τις πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ τα προγνωστικά δεν προκαλούν έκπληξη. Πέραν του βαθμολογικού κινήτρου, τα στατιστικά αναδεικνύουν τις διαφορές μεταξύ των ομάδων, ενώ υπάρχει και η παράδοση. Στην εποχή του Πεπ Γκουαρδιόλα, η Σίτι έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο στην τελευταία αγωνιστική, ενώ στα χρονικά της Premier League ποτέ μια ομάδα δεν πήρε το πρωτάθλημα χωρίς να μπαίνει πρώτη στην τελική στροφή.

Τι μας δείχνει η προϊστορία ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γουέστ Χαμ;

  • Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη στα τελευταία 16 παιχνίδια της κόντρα στη Γουέστ Χαμ για την Premier League (13-3-0).
  • H Γουέστ Χαμ έχει ηττηθεί σε 15 από τις 17 επισκέψεις της στο «Etihad» για το πρωτάθλημα Αγγλίας. Τη μια και μοναδική νίκη της εκεί την πανηγύρισε το 2015.

Η Μάντσεστερ Σίτι, λοιπόν, πάει στο φινάλε της Premier League πρώτη με 88 βαθμούς και ρεκόρ 27-7-3 με 93-33 γκολ (13-5-0, 48-15 γκολ – εντός έδρας). Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη από τον περασμένο Δεκέμβριο και προέρχεται από 8 σερί νίκες με τελευταία εκείνη με 2-0 την περασμένη Τρίτη (14/5) στην έδρα της Τότεναμ. Κρατάει την τύχη της στα χέρια της για να πάρει τον τίτλο και να γράψει ιστορία μιας και ποτέ άλλοτε στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου μια ομάδα δεν πήρε τέσσερα σερί πρωταθλήματα. Με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνο της Άρσεναλ κόντρα στην Έβερτον θα τα καταφέρει.

Επίσης «κυνηγάει» και το νταμπλ αφού θα ακολουθήσει ο τελικός του FA Cup με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25/5). «Στο μυαλό μας έχουμε μονάχα τη Γουέστ Χαμ και τίποτα άλλο. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο ματς και μπορεί να βρισκόμαστε σε καλή θέση και να έχουμε ένα εντός έδρας ματς για να νικήσουμε, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει», είπε ο προπονητής της Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Γουέστ Χαμ, πάλι, μπαίνει στην τελευταία αγωνιστική χωρίς να διεκδικεί κάτι. Έχει 52 βαθμούς με 14-10-13 και 59-71 γκολ (7-2-9, 28-43 γκολ – εκτός έδρας) και το βλέμμα της είναι στραμμένο στο μέλλον της. Άλλωστε, μόλις πριν από λίγο καιρό το κλαμπ ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει με τον προπονητή Ντέιβιντ Μόις στον πάγκο, ενώ αναμένεται να πουλήσει και ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες της.

Στην Premier League οι αποδόσεις ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς το σασπένς αναμένεται να κυριαρχήσει στην τελευταία αγωνιστική. Η Μάντσεστερ Σίτι και στις δύο φορές που βρέθηκε σε αυτή τη θέση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα έπαιξε με μεγάλο εκνευρισμό κι επέτρεψε στις αντιπάλους της ευκαιρίες. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε συνδυασμό με το Over 2,5 δίνεται στο 1,86** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣτοΜάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ το στοίχημα έχει να κάνει και με την ψυχραιμία. Ουσιαστικά είναι τελικός και τα νεύρα είναι τεντωμένα σε τέτοιες περιπτώσεις. Η Γουέστ Χαμ, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, έχει τρόπο να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει στο μάξιμουμ τον κίπερ Έντεερσον και τον μεσοεπιθετικό Ντε Μπρόινε. Η Γουέστ Χαμ, πάλι, δεν έχει στο απόλυτο τους αμυντικούς Αγκέρ, Μαυροπάνο και τον μέσο Φίλιπς.

Αποτελέσματα Premier League – 38η αγωνιστική:

  • Άρσεναλ – Έβερτον 2-1
  • Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα 5-0
  • Λίβερπουλ – Γούλβς 2-0
  • Λούτον – Φούλαμ 2-4
  • Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ 3-1
  • Μπέρνλι – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-2
  • Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2
  • Μπρέντφορντ – Νιούκαστλ 2-4
  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 0-3
  • Τσέλσι – Μπόρνμουθ 2-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ