Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (12/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ σε συναρπαστικό ματς για την Premier League με ασυναγώνιστες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ (12/05/2024) στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και την Άρσεναλ να  διεκδικεί το πρωτάθλημα. Οπότε και για τις δύο η νίκη είναι μονόδρομος. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ οι αποδόσεις παρουσιάζουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνεται στο 8,46** και το διπλό της Άρσεναλ προσφέρεται στο 1,33** στην πλατφόρμα της Betsson. Για τη σπουδαία αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ τα προγνωστικά έχουν πολύ ισχυρό φαβορί. Εξάλλου η πορεία των δύο ομάδων, τα στατιστικά και η διαφορά στη σταθερότητά τους στη διάρκεια της σεζόν καθιστά τους φιλοξενούμενους το καλύτερο σύνολο. Βέβαια, όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ρεκόρ 16-6-13 με 52-55 γκολ (9-3-5, 28-25 γκολ – εντός έδρας) και η Άρσεναλ στέκεται στο 26-5-5 με 88-28 γκολ (12-3-3, 42-13 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Μάντσετερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ;

  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει μονάχα ένα από τα προηγούμενα 16 εντός έδρας ματς με την Άρσεναλ για την Premier League (0-1 το 2020).
  • Η Άρσεναλ θέλει να κάνει δύο νίκες στο ίδιο πρωτάθλημα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά από τη σεζόν 2006-07. Επιπλέον, η Άρσεναλ δεν έχει νικήσει τη Γιουνάιτεντ σε τρία σερί από το 1997-98.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από βαριά ήττα με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. Ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στη σεζόν. Ο προπονητής Έρικ τεν Χαχ βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και μάλιστα στελέχη της Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να ξεκαθαρίσουν στα ΜΜΕ πως δεν τίθεται θέμα απόλυσής του πριν από τον τελικό του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Όπως προαναφέραμε η ομάδα κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και μέσω της Premier League αν και θα έχει ευκαιρία και μέσω του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Άρσεναλ αφότου αποκλείστηκε από το Champions League μετράει τέσσερις σερί νίκες στην Premier League και είναι εντυπωσιακή. Σε τρία από αυτά τα ματς δεν δέχθηκε καν γκολ. Παρουσιάζεται αποφασισμένη να τα δώσει όλα για να πάρει τον τίτλο και αγωνίζεται με πολύ υψηλή ενέργεια και βαθμό προσήλωσης που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Το συγκρότημα του Μίκελ Αρτέτα διψάει για επιτυχίες και θέλει να περάσει οπωσδήποτε από το «Old Trafford» για να έχει ακόμη καλύτερες πιθανότητες να σηκώσει το τρόπαιο.

Οι αποδόσεις στην Premier League ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες με το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο να καθορίζεται στο φινάλε του και να δίνει την αίσθηση πως τα πάντα μπορούν να συμβούν σε καταστάσεις μάξιμουμ πίεσης. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ θα κάνουν τα πάντα για το τρίποντο. Το ενδεχόμενο νίκης της Άρσεναλ με εκατέρωθεν γκολ προσφέρεται στο 2,31** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ το στοίχημα για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό σκέλος είναι διαφορετικό. Χαρακτηριστικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να αλλάξει την εικόνα της δραστικά σε σύγκριση με το ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, τη στιγμή που η Άρσεναλ θα επιδιώξει να παίξει όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της, αν όχι πιο έντονα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μαλάσια, Μαγκουάιρ, Μαρτίνες, Βαράν, Σο, Λίντελοφ, τους μέσους ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες και τον φορ Ράσφορντ. Η Άρσεναλ είναι ουσιαστικά πλήρης.

Αποτελέσματα Premier League – 37η αγωνιστική:

  • Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-4
  • Γουέστ Χαμ – Λούτον 3-1
  • Γούλβς – Κρίσταλ Πάλας 1-3
  • Έβερτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0
  • Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ 1-2
  • Νιούκαστλ – Μπράιτον 1-1
  • Τότεναμ – Μπέρνλι 2-1
  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι 2-3
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1
  • Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 3-3

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ