Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ (15/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ σε δυνατό ματς για την Premier League με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ (15/5/2024) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική της Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι έχοντας στον ορίζοντά της και τον τελικό του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Την ίδια στιγμή, η Νιούκαστλ προσπαθεί να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου συναρπάζουν και υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών.

Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ οι αποδόσεις είναι σχεδόν μοιρασμένες. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται στο 2,69** με το διπλό της Νιούκαστλ να βρίσκεται ελαφρώς πιο χαμηλά στο 2,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ τα προγνωστικά αφήνουν ανοικτό το «παράθυρο» για ένα ματς όπου τα πάντα είναι πιθανά. Και η αλήθεια είναι πως οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει πως είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και τα στατιστικά τους καταγράφουν τα σκαμπανεβάσματά τους, όπως και την ποιότητα που διαθέτουν.

Τι μας δείχνει η παράδοση του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ;

  • Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί κιόλας δύο φορές. Μια για την Premier League και μια για το EFL Cup. Η Νιούκαστλ κέρδισε αμφότερες. Στην έδρα της Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0 τον περασμένο Νοέμβριο.
  • Η Νιούκαστλ «τρέχει» σερί 3 νικών επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 6-0 γκολ.
  • Η Μάντσεστερ Γιουναιτεντ έχει μονάχα μια νίκη στα τελευταία 6 ματς της κόντρα στη Νιούκαστλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει μια ομάδα σε αναταραχή. Μετά από τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και στη διοίκηση ψάχνει να βρει τον προσανατολισμό της, ενώ το μέλλον του προπονητή Έρικ τεν Χαχ και πολλών εκ των παικτών της είναι τουλάχιστον θολό. Υπάρχουν συζητήσεις με άλλους τεχνικούς κι έχει μπει πωλητήριο σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Στο μεταξύ, την περασμένη Κυριακή (12/5) έχασε με 1-0 στο σημαντικό ματς με την Άρσεναλ εντός έδρας για την Premier League.

Η Νιούκαστλ, από την πλευρά της, είναι αήττητη εδώ και τρία ματς στο πρωτάθλημα Αγγλίας (2-1-0) κι έχει υποστεί μονάχα μια ήττα στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις της για τη διοργάνωση (5-2-1). Προέρχεται από ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Μπράιτον εντός έδρας το περασμένο Σάββατο (11/5) σε παιχνίδι που μάλλον άξιζε περισσότερα, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική. Σε γενικές γραμμές, πάντως, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ψάχνει τη νίκη για να κάνει βήμα προς την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το στοίχημα στην Premier League καθηλώνει με το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου να βρίσκεται στην τελική ευθεία του και κάθε τρίποντο να είναι «χρυσάφι» για τις ομάδες καθώς κυνηγούν την επίτευξη των στόχων τους. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ αντιλαμβάνονται πως η νίκη είναι μονόδρομος με τον συνδυασμό goal/goal και Over 2,5 να δίνεται στο 1,48** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να απομονώσει τον «θόρυβο» για το μέλλον και να επικεντρωθεί στο τώρα και πως θα κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Νιούκαστλ, πάλι, ψάχνει τρόπο να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο της απόδοσής της. Σχετικά με τις ενδεκάδες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μαλάσια, Σο, Μαγκουάιρ, Μαρτίνες, Βαράν, Λίντελοφ, τους μέσους Φερνάντες και Μάουντ και τον φορ Ράσφορντ. Η Νιούκαστλ δεν υπολογίζει στους αμυντικούς Μπότμαν, Λασέλς, Τάργκετ, στους μέσους Τονάλι, Γουίλοκ, Μάιλι, ενώ δεν είναι στο απόλυτο ο φορ Γουίλσον κι ο αμυντικός Σερ.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ