Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ (14/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Τότεναμ σε συναρπαστικό ματς για την Premier League με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τότεναμ (14/1/2024) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τη νίκη της στο Κύπελλο Αγγλίας, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα προκειμένου να πάρει τα πάνω της βαθμολογικά. Η Τότεναμ, πάλι, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συνεχίζει την προσπάθειά της για να πάρει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο και στο live σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η ανάλυση έχει ως επίκεντρο την αστάθεια της ομάδας. Με ρεκόρ 10-1-9 και 22-27 γκολ, προσπαθεί να βρει τον καλό εαυτό της προκειμένου να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς και να ανέβει θέσεις στην κατάταξη, μιας και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας σε κακή εμφάνιση, ενώ ακολούθησε νίκη με 2-0 επί της Γουίγκαν εκτός έδρας για το FA Cup.

Με τον εξτρέμ Τζέιντον Σάντσο που δεν υπολογιζόταν να αποτελεί παρελθόν, βασικούς παίκτες όπως ο σέντερ μπακ Μαρτίνες, ο χαφ Κασεμίρο κι ο μεσοεπιθετικός Μάουντ να παραμένουν εκτός, αλλά διαθέσιμο τον βασικό τερματοφύλακα Ονάνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει για να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κατακτήσει το τρίποντο. Ο προπονητής Έρικ τεν Χαχ ελπίζει πως με τις επιστροφές του τελευταίου διαστήματος η ομάδα του θα πάρει τα πάνω της.

ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στην Τότεναμ η ανάλυση αρχίζει από την κουλτούρα που έχει εδραιώσει ο Άγγελος Ποστέκογλου. Παρά τις πολλές απουσίες της, παρά τα προβλήματά της, συνεχίζει και αποδίδει σε υψηλά στάνταρ και τα αποτελέσματα ακολουθούν. Έχει ρεκόρ 12-3-5 με 42-29 γκολ και ονειρεύεται την επιστροφή της στο Champions League. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες – στην Premier League νίκησε με 3-1 την Μπόρνμουθ και στο FA Cup ξεπέρασε με 1-0 το εμπόδιο της Μπέρνλι.

Η Τότεναμ μετράει δύο ματς χωρίς ήττα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς στον πρώτο γύρο επικράτησε με 2-0. Ωστόσο, για ακόμη ένα ματς καλείται να βρει λύσεις και να ξεπεράσει εμπόδια. Λείπει ο βασικός επιθετικός και καλύτερος παίκτης της ομάδας, Σον, ενώ εκτός παραμένουν κι άλλοι σημαντικοί παίκτες όπως οι Ρομέρο, Σάλομον, Μπισουμά, Σαρ και πολλοί άλλοι, ενώ παρελθόν αποτελεί ο σέντερ μπακ/μέσος Έρικ Ντάιερ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ VS ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Τότεναμ τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί και οι αποδόσεις είναι ελκυστικές. Πιο συγκεκριμένα, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται στο 2,12** και το διπλό της Τότεναμ φτάνει στο 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Έτσι, με τις αποδόσεις της Premier League να συναρπάζουν στο «Old Trafford» αναμένεται να γίνει ένα θεαματικό παιχνίδι με μεγάλη ένταση και σασπένς. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το αποτέλεσμα του αγώνα να ξεπεράσει τα 2,5 γκολ δίνεται στο 1,59** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αποτελέσματα Premier League – 21η αγωνιστική:

  • Μπέρνλι – Λούτον (1-1)
  • Τσέλσι – Φούλαμ (1-0)
  • Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι (2-3)
  • Έβερτον – Άστον Βίλα (0-0)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (2-2)
  • Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας (5-0)
  • Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2)
  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ (2-2)
  • Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ (0-4)
  • Μπράιτον – Γουλβς (0-0)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |