Νότιγχαμ Φόρεστ-Τσέλσι (11/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Νότιγχαμ Φόρεστ-Τσέλσι σε δυνατό ματς για την Premier League με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «The City Ground» η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται την Τσέλσι (11/05/2024) στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League. Για τη Νότιγχαμ Φόρεστ το ματς είναι τελικός καθώς παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Όσο για την Τσέλσι και για εκείνη έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς «κυνηγάει» ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ενόψει της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ προσφέρεται στο 3,37** την στιγμή που συναντάμε το διπλό της Τσέλσι στο 2,07** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΤΣΕΛΣΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι τα προγνωστικά είναι ξεκάθαρα και υποστηρίζονται και από τα στατιστικά. Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπαίνει στην προτελευταία αγωνιστική της λίγκας με 8-9-19 και 45-63 γκολ (5-5-8, 25-27 γκολ – εντός έδρας) και η Τσέλσι με 15-9-11 και 70-59 τέρματα (5-5-7, 28-34 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η παράδοση ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Τσέλσι;

  • Στον α’ γύρο η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε με 1-0 στην έδρα της Τσέλσι.
  • Αφότου επέστρεψε στην Premier League, η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχει χάσει από την Τσέλσι: 1-2-0 σε 3 αναμετρήσεις.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 3-1 της ήδη υποβιβασμένης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Παρόλο που απορρίφθηκε η έφεσή της κατά της απόφασης για την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών, συνεχίζει να κρατάει την τύχη της στα χέρια της με δεδομένο πως μπαίνει στην 37η στροφή με +3 βαθμούς από την Λούτον, την πρώτη ομάδα εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Έτσι, γίνεται αντιληπτό πως θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Τσέλσι.

Η Τσέλσι, από την πλευρά της, είναι αήττητη εδώ και τρεις σερί αγωνιστικές. Οι τελευταίες εμφανίσεις της, οι εντός έδρας νίκες επί της Τότεναμ με 2-0 κι επί της Γουέστ Χαμ με 5-0 ήταν πολύ καλές και σίγουρα έχουν μια θέση στο top – 10 των κορυφαίων παιχνιδιών της αυτή τη σεζόν. Αυτό δείχνει πως κάνει βήματα προόδου και πως ωριμάζει. Έβδομη στην κατάταξη, βρίσκεται στο -2 από την 6η Νιούκαστλ (που για την ώρα, καθώς μπορεί να αλλάξει αναλόγως το αποτέλεσμα στον τελικό του FA Cup) η οποία με τα τρέχοντα δεδομένα παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για το Europa Conference League.

Το στοίχημα στην Premier League έχει συγκλονιστικό ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου φτάνει στο φινάλε του και υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα στις μάχες της παραμονής και της εξόδου στην Ευρώπη. Στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,73** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι το στοίχημα για τις δύο ομάδες όσον αφορά στο αγωνιστικό πλάνο τους έχει να κάνει με το να μπορέσουν να εμφανιστούν αποτελεσματικές στις δύο περιοχές. Η Νότιγχαμ Φόρεστ εντός έδρας είναι πιεστική κι επιθετική, ενώ η Τσέλσι έχει ορισμένους παίκτες – κλειδιά σε φόρμα κι εκείνοι από μόνοι τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχει τον πολύτιμο αμυντικό Γουίλιαμς, ενώ στην Τσέλσι δεν υπολογίζονται οι Σάντσεθ (κίπερ), Φοφανά, Τζέιμς, Τσίλγουελ (αμυντικοί), Φερνάντες, Λάβια, Ουγκοτσούκβου, Τσουκβουεμέκα (μέσοι).

Αποτελέσματα Premier League – 37η αγωνιστική:

  • Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-4
  • Γουέστ Χαμ – Λούτον 3-1
  • Γούλβς – Κρίσταλ Πάλας 1-3
  • Έβερτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0
  • Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ 1-2
  • Νιούκαστλ – Μπράιτον 1-1
  • Τότεναμ – Μπέρνλι 2-1
  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι 2-3
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1
  • Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 3-3

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ