Prime Time: Νιούκαστλ-Λέστερ

Reading time2 λ

Σούπερ ματς για την Premier League με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Εντυπωσιακό είναι και απόψε το κουπόνι με δυνατά ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από κορυφαίες διοργανώσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Αρχίζουμε το ταξίδι μας από το πρωτάθλημα αγγλίασ. Η 37η αγωνιστική της Premier League προσφέρει το ματς Νιούκαστλ-Λέστερ. Η Νιούκαστλ βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από το να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του επόμενου UEFA Champions League. Στόχος της να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Η ομάδα του Έντι Χάου πατάει γερά στα πόδια της. Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει τέσσερις νίκες και μονάχα μια ήττα. Από τη μεριά της, η Λέστερ απειλείται με υποβιβασμό και μονάχα η νίκη τής κάνει απόψε. Βέβαια, καλείται να βελτιωθεί αν θέλει να τα καταφέρει. Εδώ και τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει νίκη, ενώ στα προηγούμενα δύο παιχνίδια ηττήθηκε με την άμυνά της να είναι ιδιαίτερα ευάλωτη.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Έπειτα, το ενδιαφέρον για στοίχημα αλλάζει… ήπειρο. Στην Αργεντινή συνεχίζεται με συναρπαστικά ματς το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 καθώς οι αστέρες του μέλλοντος αναζητούν τη δόξα σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ωστόσο, διεξάγονται και δυνατές αναμετρήσεις για μεγάλα πρωταθλήματα της Νότιας Αμερικής.

Ξεχωρίζει το Κρουζέιρο-Κουϊαμπά για τη Serie A της Βραζιλίας. Η Κρουζέιρο έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα και… ποντάρει στην έδρα της για να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας ομάδας που τουλάχιστον «στα χαρτιά» υστερεί σε ποιότητα. Συναρπαστικοί αγώνες γίνονται στη Liga 1 Betsson του Περού, στην Ascenso Betsson της Χιλής και στην Primera A της Κολομβίας.

Τέλος, στο μπάσκετ, στο επίκεντρο βρίσκεται και πάλι το NBA. Λος Άντζελες Λέικερς-Ντένβερ Νάγκετς αναμετριούνται και πάλι με τους Ντένβερ Νάγκετς να θέλουν ακόμη μια νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στους τελικούς του πρωταθλήματος. Οι Λέικερς, με την πλάτη στα σχοινιά, καλούνται να αντιδράσουν, αλλιώς θα τελειώσει η σεζόν τους.

22:00   Νιούκαστλ-Λέστερ    Premier League

23:00   Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ-Ουνιόν Κομέρσιο         Liga 1 Betsson Περού

23:30   Σπορτ Μπόις-UTC   Liga 1 Betsson Περού

00:00   Ουρουγουάη-Ιράκ     Παγκόσμιο Κύπελλο U20

00:00   Γκάμπια-Ονδούρα     Παγκόσμιο Κύπελλο U20

01:00   Σαντιάγο Γουόντερερς-Μπαρνετσέα          Ascenso Betsson Χιλής

02:00   Κρουζέιρο-Κουϊαμπά           Serie A Βραζιλίας

02:00   Αλιάνσα Πετρολέρα-Άγιλας Ντοράδας       Primera A Κολομβίας

03:30   Ντεπόρτες Σάντα Κρουζ-Σαν Μάρκος δε Αρίκα   Ascenso Betsson Χιλής

03:30   Ουνιβερσιδάδ δε Κονσεψιόν-Σαντιάγο Μόρνινγκ Ascenso Betsson Χιλής

03:30   Λος Άντζελες Λέικερς-Ντένβερ Νάγκετς    NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |