Αταλάντα-Ρόμα (12/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αταλάντα-Ρόμα σε δυνατό ματς για την Serie A με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Gewiss Stadium» η Αταλάντα φιλοξενεί τη Ρόμα (12/05/2024) στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής σε δυνατή αναμέτρηση με μεγάλη σημασία για τη βαθμολογική κατάταξη μιας και οι δύο ομάδες κυνηγούν ένα εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League. Έτσι, η Αταλάντα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, τη στιγμή που η Ρόμα ψάχνει να επιστρέψει στις επιτυχίες στην εγχώρια λίγκα. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος συναρπάζει καθώς θα βρείτε φανταστικές επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Αταλάντα – Ρόμα οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Αταλάντα δίνεται στο 1,96** και το διπλό της Ρόμα φτάνει στο 3,71** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το δυνατό ματς, είναι ενεργοποιημένη και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Αταλάντα – Ρόμα τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση όσον αφορά το ποια ομάδα έχει τις καλύτερες πιθανότητες για νίκη. Βέβαια, το ματς διεξάγεται σε μια ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, ενώ τα στατιστικά τους δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Συγκεκριμένα, η Αταλάντα έχει ρεκόρ 18-6-10 με 63-38 γκολ (11-2-3, 35-12 γκολ – εντός έδρας) και η Ρόμα 17-9-9 με 62-42 τέρματα (6-5-6, 25-23 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η παράδοση του Αταλάντα – Ρόμα;

  • Η Αταλάντα έχει σημειώσει 143 γκολ σε 123 ματς κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A – τα περισσότερα από όσα έχει βάλει σε οποιαδήποτε ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος.
  • Η Ρόμα έχει τις περισσότερες νίκες σε αυτό το ζευγάρι: 54, ενώ 30 νίκες μετράει η Αταλάντα και 39 ματς έληξαν ισόπαλα.

Η Αταλάντα πάει στην 36η αγωνιστική 5η στην κατάταξη με 60 βαθμούς στο -4 από την 4η Μπολόνια και ήδη χρωστάει κι ένα ματς. Με λίγα λόγια αισιοδοξεί πως μπορεί να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα που στέλνει στο επόμενο Champions League. Όπως σημειώσαμε, όμως, όλα αυτά συμβαίνουν ενώ έχει και πολλά άλλα στο μυαλό της. Την περασμένη Πέμπτη (9/5) νίκησε με 3-0 τη Μαρσέιγ στον β’ ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό του Europa League. Επίσης, στις 15 Μαΐου έχει τον τελικό του Coppa Italia κόντρα στη Γιουβέντους. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας, πάντως, είναι αήττητη εδώ και 4 ματς και μετράει 3 σερί νίκες.

Η Ρόμα, από την πλευρά της, μπαίνει στην αγωνιστική ως η 6η της κατάταξης με 60 βαθμούς και ματς παραπάνω από την Αταλάντα. Γι’ αυτό και ψάχνει το διπλό στο Μπέργκαμο προκειμένου να βελτιώσει τις πιθανότητές της να μπει στην πρώτη πεντάδα. Στο μεταξύ, κι εκείνη την περασμένη Πέμπτη (9/5) έπαιξε με την Λεβερκούζεν στο δεύτερο ημιτελικό τους για το Europa League. Προηγήθηκε με 2-0 ισοφαρίζοντας την ήττα της Ρώμης, όμως, η Λεβερκούζεν βρήκε τους τρόπους να ισοφαρίσει και πάει αήττητη στον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα. Όσον αφορά για το τι έχει κάνει εσχάτως στη Serie A, είναι μεν αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, αλλά προέρχεται από δύο απανωτές ισοπαλίες.

Στην Serie A τα στοιχήματα εντυπωσιάζουν. Το πρωτάθλημα Ιταλίας πλησιάζει στη γραμμή του τερματισμού και υπάρχουν ανοικτά μέτωπα που συναρπάζουν και ανάμεσα σε αυτά είναι φυσικά και η μάχη για την έξοδο στο Champions League. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Αταλάντα – Ρόμα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να ξεπεράσουν γρήγορα το τι συνέβη στο Europa League και να προσηλωθούν σε αυτή την αναμέτρηση. Κομμάτι πιο δύσκολο στην περίπτωση της Αταλάντα, αφού σε λίγες μέρες θα κληθεί να διεκδικήσει δύο τίτλους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ένα κλαμπ του βεληνεκούς της. Όσον αφορά τις ενδεκάδες, η Αταλάντα δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Τολόι, Κολάσινατς, Παλομίνο και τον μέσο Χολμ. Η Ρόμα δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Αποτελέσματα Serie A – 36η αγωνιστική:

  • Φροζινόνε – Ίντερ 0-5
  • Νάπολι – Μπολόνια 0-2
  • Μίλαν – Κάλιαρι 5-1
  • Λάτσιο – Έμπολι 2-0
  • Ελλάς Βερόνα – Τορίνο 1-2
  • Τζένοα – Σασουόλο 2-1
  • Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα 1-1
  • Αταλάντα – Ρόμα 2-1
  • Λέτσε – Ουντινέζε 0-2
  • Φιορεντίνα – Μόντσα 2-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ