Κάλιαρι-Γιουβέντους (19/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Κάλιαρι – Γιουβέντους για τη Serie A με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Unipol Domus» η Κάλιαρι φιλοξενεί τη Γιουβέντους (19/4) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A. Πρόκειται για ματς που έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Η Κάλιαρι ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την ωθήσει πιο κοντά στο στόχο της παραμονής στην κατηγορία, ενώ η Γιουβέντους θέλει ένα τρίποντο ηρεμίας στην προσπάθεια που κάνει να «κλείσει» εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο live σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Κάλιαρι και Γιουβέντους έχουν διαφορά στις αποδόσεις τους. Ο άσος της Κάλιαρι τοποθετείται στο 4,92**, ενώ το διπλό της Γιουβέντους πληρώνει στο 1,76** στην πλατφόρμα της Betsson. Όπου θα βρείτε διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό δίνοντας τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Κάλιαρι – Γιουβέντους τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη με τις δύο ομάδες να χωρίζονται από μεγάλη απόσταση, όπως υπογραμμίζουν και τα στατιστικά. Η Κάλιαρι έχει ρεκόρ 7-10-15 με 34-54 γκολ (6-5-5, 23-26 γκολ – εντός έδρας) και η Γιουβέντους βρίσκεται στο 18-9-5 με 45-24 τέρματα (8-4-4, 22-14 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η παράδοση στο Κάλιαρι – Γιουβέντους;

  • Η Γιουβέντους μετράει 5 σερί νίκες επί της Κάλιαρι στη Serie A.
  • Τελευταία φορά έχασε από την Κάλιαρι το 2020 και μάλιστα εκτός έδρας. Έκτοτε έχει 2/2 στις επισκέψεις στη Σαρδηνία.

Η Κάλιαρι το τελευταίο διάστημα πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μετράει τρεις σερί αγωνιστικές αήττητη, ενώ δεν έχει χάσει στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Έτσι, έχει βρεθεί στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ίντερ στο Μιλανο, ενώ πριν από αυτό είχε νικήσει με 2-1 την Αταλάντα στη Σαρδηνία. Αυτά τα αποτελέσματα την έχουν γεμίσει με αυτοπεποίθηση πως μπορεί να κάνει και τρίτη συνεχόμενη έκπληξη απέναντι στη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους εδώ και τρία επίσημα ματς είναι αήττητη με δύο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ σε κανένα από αυτά δεν δέχθηκε γκολ. Κι ενώ μετά από το παιχνίδι με την Κάλιαρι ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Coppa Italia με την Λάτσιο (προβάδισμα 2-0 για τη Γιουβέντους), στο εσωτερικό της εκτιμούν πως το ματς με την Κάλιαρι έχει βαρύτητα μιας και η ομάδα βρίσκεται στο +8 από την 5η Ρόμα και δεν θέλει να δώσει πάτημα και να διακινδυνεύσει την έξοδο στο Champions League.

Στη Serie A οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς οι μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή στην κατηγορία κορυφώνονται. Να σημειώσουμε πως τρία από τα πέντε τελευταία ματς της Κάλιαρι με τη Γιουβέντους έληξαν με goal/goal. Το να συμβεί το ίδιο και σ’ αυτό το παιχνίδι προσφέρεται στο 2,15** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Κάλιαρι – Γιουβέντους το μεγάλο στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να παρουσιαστούν αποτελεσματικές στις δύο περιοχές. Η Κάλιαρι αμυντικά εμφανίζει ορισμένα κενά, την στιγμή που η Γιουβέντους δεν έχει νίκη εδώ και πέντε σερί εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα Ιταλίας (0-2-3). Ιδιαίτερη σημασία έχει και το κεφάλαιο ενδεκάδες με την Κάλιαρι να μην έχει στο μάξιμουμ τον χαφ Μανκόζου και τους επιθετικούς Παβολέτι, Πετάνια. Η Γιουβέντους έχει εκτός τους μέσους Πογκμπά, Φατζόλι και τον φορ Μίλικ.

Αποτελέσματα Serie A – 33η αγωνιστική:

  • Τζένοα – Λάτσιο 0-1
  • Κάλιαρι – Γιουβέντους 2-2
  • Έμπολι – Νάπολι 1-0
  • Ελλάς Βερόνα – Ουντινέζε 1-0
  • Σασουόλο – Λέτσε 0-3
  • Τορίνο – Φροζινόνε 0-0
  • Σαλερνιτάνα – Φιορεντίνα 0-2
  • Μόντσα – Αταλάντα 1-2
  • Ρόμα – Μπολόνια 1-3
  • Μίλαν – Ίντερ 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ