ΑΕΚ-Άρης (14/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΑΕΚ – Άρης σε δυνατό ματς για τα play-offs της Super League με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη (14/04/2024) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play-offs της Super League. Η ΑΕΚ αναζητά την επιστροφή της στις επιτυχίες και στις πειστικές εμφανίσεις προκειμένου να εκμεταλλευτεί το «ρεπό» του ΠΑΟΚ και να ανέβει εκείνη στην πρώτη θέση της κατάταξης. Ο Άρης, από την πλευρά του, ψάχνει κι εκείνος μια επιτυχία και κυρίως να χτίσει μομέντουμ ενόψει του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο live σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο ΑΕΚ – Άρης οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ο άσος της ΑΕΚ προσφέρεται στο 1,21** με το διπλό του Άρη να πληρώνει στο 14,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι ενεργοποιημένη και η οψιόν του Bet Builder, που ανοίγει παράθυρο σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το ΑΕΚ – Άρης έχει προγνωστικά με φαβορί μεν και τα στατιστικά αναδεικνύουν τις διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά στην ΑΕΚ περιμένουν δύσκολο ματς αφού ο Άρης την απέκλεισε στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Τι μας λένε οι αριθμοί, όμως; Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 19-9-2 με 68-29 γκολ (11-4-0, 35-11 γκολ – εντός έδρας) και ο Άρης βρίσκεται στο 14-6-10 με 43-35 γκολ (5-3-7, 16-18 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η παράδοση στο ΑΕΚ – Άρης;

Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν 4 φορές για τη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson:

  • 04/12/23 ΑΕΚ – Άρης 1-0 (Super League)
  • 10/01/24 ΑΕΚ – Άρης 0-0 (Κύπελλο Ελλάδας Betsson)
  • 17/01/24 Άρης – ΑΕΚ 4-2 πέν. (1-1 κ.δ., παρ) (Κύπελλο Ελλάδας Betsson)
  • 03/03/24 Άρης – ΑΕΚ 3-3 (Super League)

Στα τελευταία 10 επίσημα ματς μεταξύ τους ο απολογισμός είναι:

  • 5 νίκες η ΑΕΚ
  • 2 ισοπαλίες
  • 3 νίκες ο Άρης

Η ΑΕΚ, λοιπόν, όπως προαναφέραμε, ψάχνει να μπει και πάλι στο μονοπάτι των επιτυχιών. Στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές των play-offs της Super League ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας κι έφερε 2-2 με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας. Σε αμφότερα τα ματς προηγήθηκε (με 1-0 και 2-0, αντίστοιχα), αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Έτσι, έπεσε από την κορυφή της κατάταξης και τώρα το πρόγραμμα της δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσει τη θέση της, αν και θα έχει ένα ματς παραπάνω από τον ΠΑΟΚ. Πέραν αυτού, ο συγκεκριμένος αγώνας είναι σημειολογικός, καθώς είναι ο πρώτος μετά τη γιορτή για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ και θέλει να τη συνοδεύσει με μια επιτυχία.

Ο Άρης πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο μια καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό (εκτός έδρας) και με 2-0 από τον Παναθηναϊκό (εντός έδρας). Αγωνιστικά, ανησυχεί η αναποτελεσματικότητα στις δύο περιοχές και θα επιδιώξει να βελτιώσει την εικόνα της τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία στην κούρσα για το ποιος θα αναδειχθεί νικητής της Super League  όπου οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει πέσει στη δεύτερη θέση, αλλά λογαριάζεται ακόμη το μεγάλο φαβορί και προσφέρεται στο 2,42** με τον ΠΑΟΚ να δίνεται στο 3,10** και Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να βρίσκονται πιο πίσω στο 4,00** και στο 10,00**, αντίστοιχα, στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οπότε στο ΑΕΚ – Άρης το μεγάλο στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να δείξουν μια διαφορετική – προς το καλύτερο – εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς τους. Σε αυτό το κομμάτι θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα οι ενδεκάδες που θα κατεβάσουν ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα κι εκείνος του Άρη, Άκης Μάντζιος. Συγκεκριμένα, για τους γηπεδούχους αποτελεί πλήγμα η απουσία του βασικού επιθετικού Λιβάι Γκαρσία, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ ο κίπερ Στάνκοβιτς, ο αμυντικός Μουκουντί κι ο χαφ Λιούμπιτσιτς. Στον αντίποδα, ο έμπειρος αμυντικός Βέλεθ δεν είναι στο απόλυτο.

Αποτελέσματα Super League – Play-offs – 5η αγωνιστική:

  • Παναθηναϊκός – Λαμία (3-1)
  • ΑΕΚ – Άρης (2-0)
  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (1/5)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ