ΑΕΚ-Ατρόμητος (28/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Η ΑΕΚ παίζει με τον Ατρόμητο για τη Super League και είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη σε παιχνίδι με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στην «Αγιά Σοφιά» έχουν ραντεβού η ΑΕΚ κι ο Ατρόμητος (28/9) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Η ΑΕΚ μπαίνει στο ματς έχοντας το πάνω χέρι για να φτάσει στη νίκη, με τον Ατρόμητο να ψάχνει το πρώτο του τρίποντο στη σεζόν. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο ΑΕΚ – Ατρόμητος το στοίχημα έχει ξεκάθαρη κατεύθυνση. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί με τον άσο να προσφέρεται στο 1,15**, ενώ ο Ατρόμητος πάει ως αουτσάιντερ με το διπλό να δίνεται στο 19,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο ΑΕΚ – Ατρόμητος τα προγνωστικά προβλέπουν επικράτηση της ΑΕΚ. Είναι η ποιοτικότερη ομάδα, έχει ανάγκη τη νίκη, παίζει στην έδρα της όπου θα έχει την στήριξη του κοινού της. Μάλιστα, το να πάει το ματς στη μεριά της επιλογής 1/1 ημίχρονο – τελικό, δίνεται στο 1,57** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η ΑΕΚ, όμως, αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές. Εξάλλου μοιάζει απαραίτητο το ροτέισον με το πρόγραμμα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα να είναι… φορτωμένο το τελευταίο διάστημα. Η ΑΕΚ άρχισε μια σειρά πολύ απαιτητικών αγώνων με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Έπειτα έκανε την έκπληξη νικώντας με 3-2 την Μπράιτον εκτός έδρας για το Europa League και τη Δευτέρα (25/9) έπαιξε ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού όπου πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Το ματς με τον Ατρόμητο έρχεται στο… φινάλε αυτής της σειράς, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Ατρόμητος, από τη μεριά του, είναι πιθανό να αλλάξει καθώς αναζητά την καλύτερη εκδοχή του και την πρώτη του νίκη στην Super League 2023-24. Άρχισε με δύο ήττες: 4-0 από τον Ολυμπιακό και 2-1 από την Κηφισιά εκτός έδρας. Στη συνέχεια εμφάνισε σημάδια βελτίωσης καθώς έφερε ισοπαλίες 1-1 με τον Βόλο εντός και με τον ΟΦΗ εκτός. Να υπενθυμίσουμε πως έχει αναβληθεί κι ένα παιχνίδι του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ ξέρει πως σε τέτοια ματς δεν μπορεί να έχει απώλειες. Και ήδη είχε μια γκέλα με τον Πανσερραϊκό και μια παραλίγο γκέλα με τον Βόλο. Εξάλλου όπως έδειξε και η περασμένη σεζόν ο  νικητής της Superleague πρέπει να βασίζεται στις αποδόσεις του σε αγώνες με αντιπάλους που θεωρητικά είναι ποιοτικά υποδεέστεροι.

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο ΑΕΚ – Ατρόμητος το στοίχημα για το συγκρότημα του Ματίας Αλμέιδα είναι να μπει στο ματς απόλυτα συγκεντρωμένο στην αποστολή του και να μπορέσει να εδραιώσει την κυριαρχία του από το πρώτο λεπτό. Ο Ατρόμητος καλείται να κάνει ακόμη ένα βήμα στη διαδικασία βελτίωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Διαθέτει αξιόλογους παίκτες, αλλά ως τώρα δεν έχει καταφέρει να κάνει… κλικ η ιδέα που έχει ο προπονητής Κρις Κόλμαν.

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο παίζουν ρόλο και τα στατιστικά κι αυτά… στρώνουν το τραπέζι για ένα ανοικτό ματς. Αμφότερες έχουν αμυντικά κενά, ενώ η επίθεση της ΑΕΚ είναι ικανότατη με τον Ατρόμητο να έχει παίκτες που να μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται σε τιμή φαβορί στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |