Άρης-Ολυμπιακός (24/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Δυνατό ματς Άρης – Ολυμπιακός για τη Super League που προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (24/04/2024) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play-offs της Super League. Ο Άρης δεν έχει κάποια βαθμολογική επιδίωξη, αλλά θέλει να αναπτύξει μομέντουμ με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, με τον Ολυμπιακό να έχει το νου του και στην Ευρώπη. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο και στο live σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Άρης – Ολυμπιακός οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος του Άρη προσφέρεται στο 7,80** με το διπλό του Ολυμπιακού να δίνεται σε τιμή φαβορί στο 1,41** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για την αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση. Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που έχει υπέρ του τα στατιστικά και την ποιότητα του ρόστερ. Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός μακριά από το γήπεδό του έχει ρεκόρ 9-3-3 με 27-13 γκολ αυτή τη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τι μας δείχνει η παράδοση του Άρης – Ολυμπιακός;

  • Σε 3 αναμετρήσεις αυτή τη σεζόν ο Ολυμπιακός έχει ισάριθμες νίκες με 9-2 γκολ υπέρ.
  • Πάντως στις 6 τελευταίες επισκέψεις του στην έδρα του Άρη σε όλες τις διοργανώσεις το ρεκόρ του είναι 3-0-3.

Ο Άρης εδώ και καιρό έχει την προσοχή του «καρφωμένη» στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του προσπαθούν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να αποδείξουν πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στα play – offs η απόδοση του Άρη έχει σκαμπανεβάσματα. Προέρχεται από δυνατό ματς με την ΑΕΚ εντός έδρας την περασμένη Κυριακή στο οποίο έχασε 2-1 (21/4).

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση κι έχει μπροστά του και τους ημιτελικούς με την Άστον Βίλα για το Europa Conference League (2 και 9/5).  Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι δείχνει να προοδεύει παρόλο που υπάρχουν ορισμένες «πτώσεις» στην απόδοσή του κι ακόμη ορισμένα προβλήματα στα οποία καλείται να βρει λύσεις. Την περασμένη Κυριακή (21/4) νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στη Super League το στοίχημα βρίσκεται στην καλύτερη περίοδό του. Στα play-offs σε κάθε ματς στο οποίο εμπλέκονται οι «Big-4» είναι τελικός με αποτέλεσμα να προσφέρονται μοναδικές συγκινήσεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες καθώς το σασπένς εκτοξεύεται. Ο Άρης κι ο Ολυμπιακός είναι ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό και το Over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 1,86** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Άρης – Ολυμπιακός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να παρουσιάσουν την καλύτερη εκδοχή τους. Ο Άρης διότι θέλει να «χτίσει» πάνω σε μια μεγάλη νίκη ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει να εκμεταλλευτεί το μάξιμουμ από το πλούσιο ρόστερ του. Σχετικά με τις συνθέσεις, ο Άρης δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Βέλεθ, Φεράρι και τον μεσοεπιθετικό Σουλεϊμάνοφ. Ο Ολυμπιακός, πάλι, δεν αποκλείεται να κάνει ροτέισον για να δώσει ανάσες σε μερικούς βασικούς του.

Αποτελέσματα Super League – Play-offs – 7η αγωνιστική:

  • Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1
  • Άρης – Ολυμπιακός 1-1
  • ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ