ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (15/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε σπουδαίο ματς για τα playoffs της Super League με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (15/05/2024) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Ο ΠΑΟΚ βασίζεται στην έδρα του για να πάρει τη νίκη, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τον εαυτό του και ν’ αναπτύξει μομέντουμ καθώς πλησιάζει ο τελικός για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson κόντρα στον Άρη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1,72** και το διπλό του Παναθηναϊκού τοποθετείται στο 4,65** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, για την σπουδαία αναμέτρηση είναι ενεργοποιημένη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση. Τα στατιστικά υπογραμμίζουν πως ο ΠΑΟΚ είναι η πιο σταθερή ομάδα από τις δύο στη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό και να πάρει τα πάνω του. Εκτός έδρας, πάντως, οι «πράσινοι» είναι αξιόπιστοι με ρεκόρ 11-2-4 και 39-17 γκολ.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός;

  • Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έχουν παίξει 5 φορές για τη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Υπολογίζοντας παρατάσεις και πέναλτι, ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες, όσες κι ο Παναθηναϊκός, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • 7 από τα τελευταία 8 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με goal/goal αποτελέσματα.
  • Στα 3 τελευταία παιχνίδια τους (χωρίς παρατάσεις και πέναλτι) στη διάρκεια των 90 λεπτών επικράτησε η φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στο εσωτερικό του επικρατεί αισιοδοξία γι’ αυτό, καθώς σε όλες τις αναμετρήσεις τους αυτή τη σεζόν έπαιξε καλύτερα από τους «πράσινους», δείχνοντας παράλληλα πως τα δυνατά του σημεία «ταιριάζουν» απόλυτα με τις αδυναμίες που έχει ο αντίπαλός του. Να σημειώσουμε ότι την περασμένη Κυριακή (12/5) ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής ματς για τα playoffs 2024 της Super League και παρέμεινε «ζωντανός» στη μάχη του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να συνέλθει από τις δύο απανωτές ήττες που υπέστη στις προηγούμενες αγωνιστικές – 3-0 από την ΑΕΚ εκτός έδρας και με 1-0 από τον Άρη εντός έδρας. Κι ενώ ο προπονητής Φατίχ Τερίμ αμφισβητείται, η διοίκηση έχει ήδη βάλει μπροστά τον μεταγραφικό μηχανισμό της και κάνει κινήσεις ενόψει της επόμενης σεζόν σε μια προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ για να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το πρωτάθλημα. Όλο αυτό εγείρει το ερωτηματικό για το αν μπορεί να επηρεάσει το αγωνιστικό κομμάτι.

Το στοίχημα στην Super League συναρπάζει καθώς το πρωτάθλημα φτάνει προς το τέλος του και οι αναμετρήσεις του υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις, σασπένς και πλούσιο θέαμα. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μας έχουν συνηθίσει σε ανοικτά ματς και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός το αγωνιστικό στοίχημα των δύο ομάδων έχει να κάνει με την προσήλωση σε αυτή την αναμέτρηση. Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και όχι στο μέλλον. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει στο μάξιμουμ τον φορ Ιωαννίδη, τον μέσο Βέρμπιτς και τους αμυντικούς Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Αποτελέσματα Super League Playoffs – 9η αγωνιστική:

  • Λαμία – Άρης 2-4
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0
  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ