Τα σενάρια για την κούπα στη Super League – Τι ψάχνουν οι τέσσερις διεκδικητές

Reading time3 λ

Τα playoffs της Super League προσφέρουν συγκλονιστικές εμπειρίες και ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα της Super League των τελευταίων ετών πλησιάζει στο φινάλε του κι ακόμη τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο. Στα playoffs 2024 έχουμε παρακολουθήσει συναρπαστικά ματς και οι υποσχέσεις για θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις καλά κρατούν. Πώς όμως είναι διαμορφωμένη η εικόνα όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου; Ετοιμάσαμε έναν οδηγό με τα σενάρια και τι ψάχνει η κάθε ομάδα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε κορυφαίες επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στη Super League οι αποδόσεις ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η 8η αγωνιστική έχει δημιουργήσει προσδοκίες για παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Στο Ολυμπιακός – Λαμία (28/04/2024) ο άσος του Ολυμπιακού δίνεται στο 1,08** και το διπλό της Λαμίας φτάνει στο 38,00**. Στο Παναθηναϊκός – Άρης (28/04/2024) ο άσος του Παναθηναϊκού πληρώνει στο 1,31** και το διπλό του Άρη το συναντάμε στο 9,70**, ενώ στο μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (28/04/2024) ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται 2,85** με το διπλό της ΑΕΚ να βρίσκεται λίγο πιο πίσω στο 2,42** στην πλατφόρμα της Betsson. Στα σπουδαία ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για την τελική ευθεία της Super League τα προγνωστικά παρουσιάζουν την ΑΕΚ φαβορί για να πάρει τον τίτλο. Άλλωστε, σε αυτό το σημείο μοιάζει να έχει αγκαλιάσει το τρόπαιο και να είναι έτοιμη να το κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Τι ψάχνει, όμως, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα; Με 75 βαθμούς και με τρία ματς να απομένουν στο πρόγραμμά της η ΑΕΚ βρίσκεται στο +4 από τον Παναθηναϊκό (έχει και την ισοβαθμία), στο +7 από τον ΠΑΟΚ και στο +8 από τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά χρειάζεται πέντε βαθμούς για να στεφθεί πρωταθλήτρια, χωρίς να ενδιαφέρεται τι θα συμβεί στα ματς των ανταγωνιστών της.

Γι’ αυτό και στην κατηγορία νικητής της Super League όπου οι αποδόσεις είναι ελκυστικές, η ΑΕΚ παρουσιάζεται να έχει τον πρώτο λόγο να σηκώσει και πάλι την κούπα. Συγκεκριμένα, η κατάκτηση της ΑΕΚ πληρώνει στο 1,15**. Το να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός φτάνει στο 10,00** και στο 16,00** βρίσκονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, καλείται να νικήσει και στις τρεις αναμετρήσεις που απομένουν στο πρόγραμμά του, αλλά εφόσον δεν εξαρτάται από τον ίδιο χρειάζεται να μην πάρει η ΑΕΚ περισσότερους από τέσσερις βαθμούς. Στο «τριφύλλι» αντιλαμβάνονται πως οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά θέλουν να παλέψουν ως το τέλος προτού στρέψουν την προσοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και στον τελικό με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ όταν άρχισε η Super League έβαλε στοίχημα με τον εαυτό του να δώσει μάχη για να κατακτήσει ξανά το τρόπαιο. Δεν έχει πολλές πιθανότητες, αλλά παρουσιάζεται αποφασισμένος να κάνει την τελική του προσπάθεια. Εξάλλου, εκείνος έχει να δώσει τέσσερα ματς αφού χρωστάει κι ένα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πήγε στα Super League playoff νιώθοντας πως θα μπορούσε να εμφανιστεί ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει τον τίτλο ως το τέλος. Παράλληλα, με την ιστορική πορεία του στο Europa Conference League η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ακόμη πιθανότητες να σηκώσει το τρόπαιο. Με ποιον τρόπο θα συμβεί αυτό; Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται ένα θαύμα, αφού έχει χαμένη και την ισοβαθμία με την ΑΕΚ. Οπότε θέλει το απόλυτο στα τέσσερα ματς που του απομένουν και η ΑΕΚ να μην πάρει πάνω από τρεις βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS

  1. ΑΕΚ 75
  2. Παναθηναϊκός 71
  3. ΠΑΟΚ 68 (*)
  4. Ολυμπιακός 67 (*)
  5. Άρης 49
  6. Λαμία 35

*Με ματς λιγότερο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

  • Ολυμπιακός – Λαμία 4-1 (8η αγωνιστική)
  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2 (8η αγωνιστική)
  • Παναθηναϊκός – Άρης 0-1 (8η αγωνιστική)
  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (12/05) (5η αγωνιστική)
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ (15/05) (9η αγωνιστική)
  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (15/05) (9η αγωνιστική)
  • ΑΕΚ – Λαμία (19/05) (10η αγωνιστική)
  • Άρης – ΠΑΟΚ (19/05) (10η αγωνιστική)
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19/05) (10η αγωνιστική)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ