Βόλος – Παναθηναϊκός (20/12/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Βόλος vs Παναθηναϊκός για τη Super League με ισχυρό φαβορί για τη νίκη και αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο κεκλεισμένων των θυρών «Πανθεσσαλικό Στάδιο» ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20/12/2023) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Ο Βόλος θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να επιστρέψει στην καλή πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Αρχίζουμε την ανάλυση της αναμέτρησης από τις τιμές στις οποίες συναντάμε τις δύο ομάδες. Ο άσος του Βόλου προσφέρεται στο 8,10**, την στιγμή που το διπλό του Παναθηναϊκού τοποθετείται στο 1,39** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 εντός έδρας.

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΙ

Στο ματς Βόλος – Παναθηναϊκός τα προγνωστικά έχουν ισχυρό φαβορί. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, κάνει πρωταθλητισμό, ενώ ο Βόλος προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, που έπαιξαν την περασμένη Κυριακή (17/12) για το πρωτάθλημα. Όμως, ο Βόλος νίκησε 2-1 στην Λαμία ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε 3-2 από τον Ατρόμητο.

Ο Βόλος αφότου άλλαξε προπονητή και προσέλαβε τον Άνχελ Λόπεθ έχει γίνει πιο ανταγωνιστικός και πιο μαχητικός. Η ομάδα παρουσιάζεται πιο συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο παρόλο που υπάρχουν φήμες περί πώλησής της οι οποίες αναμφίβολα μπορούν να αποτελέσουν πηγή αποπροσανατολισμού. Πρόσφατα ο Βόλος απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον Ολυμπιακό εντός έδρας, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson ζόρισε τον ΠΑΟΚ στην ήττα του με 1-0 στην Τούμπα. Αυτά τα ματς όπως και το πρόσφατο πέρασμα από τη Λαμία θα αποτελέσουν την «πυξίδα» του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, φάνηκε ότι θα χρειαστεί χρόνο για να ξεπεράσει τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη και να συγκεντρώσει τις δυνάμεις τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα επιχειρήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και με δεδομένο πως ως επί το πλείστον θα έχει ένα ματς την εβδομάδα, διαλύονται και οι όποιες δικαιολογίες. Ο Παναθηναϊκός έχει το ρόστερ και την εμπειρία για να επιδιώξει αυτούς τους στόχους.

Στην κατηγορία νικητής της Super League προσφέρονται εντυπωσιακές αποδόσεις με τον Παναθηναϊκό να είναι από τα μεγάλα φαβορί για να πάρουν τον τίτλο αφού προσφέρεται στο 2,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος εδώ κι οκτώ συνεχόμενα ματς κόντρα στον Βόλο και θα προσπαθήσει να επεκτείνει το αήττητο σερί του. Έχει νικήσει στα έξι από τα τελευταία επτά και μετράει τρεις διαδοχικές επιτυχίες στη Μαγνησία. Στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν στην εστία του.

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Στο Βόλος – Παναθηναϊκός το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να μπορέσουν να οδηγήσουν το ματς στον ρυθμό που θέλουν. Ο Βόλος ξέρει πως δεν μπορεί να επιτρέψει να γίνει η αναμέτρηση «ροντέο» και ανταλλαγή χτυπημάτων γιατί ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να ελέγξει τις αντεπιθέσεις του Βόλου και να διαχειριστεί σωστά την μπάλα.

Μεγάλο ενδιαφέρον στο Βόλος – Παναθηναϊκός έχουν και οι συνθέσεις. Ο Άνχελ Λόπεθ έχει βρει έναν «κορμό», αλλά προσπαθεί να πάρει όσο γίνεται περισσότερα από τους παίκτες του. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ορισμένες απουσίες, αλλά στο ρόστερ του υπάρχουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αποτελέσματα Super League – 15η αγωνιστική:

  • Άρης – Λαμία (2-2)
  • Βόλος – Παναθηναϊκός (0-3)
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (0-0)
  • Πανσερραϊκός – ΑΕΚ (2-2)
  • ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (0-2)
  • Κηφισιά – ΠΑΟΚ (0-6)
  • Ατρόμητος – Ολυμπιακός (0-0)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |