Game Time: Χαποέλ Μπέερ Σεβά-Μπεϊτάρ, φωτιά

Reading time3 λ

Στο ματς της Χαποέλ Μπεέρ Σεβά με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η Betsson παρέχει ευκαιρίες για στοιχημα.

15:00   Κέλτι Χαρτς-Ντανμφέρμλιν                            League One Σκωτίας

Η Κέλτι Χαρτς πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Κουίν οφ Σάουθ (2-1). Άνετη βαθμολογικά, αφού απέχει 14 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, είναι αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

Η Ντανφέρμλιν συνέτριψε εκτός έδρας την Αρμπρόουθ για το Τσάλεντζ Καπ (5-1). Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχει χάσει στα 8 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων και θέλει να παραμείνει στην κορυφή, διατηρώντας τη διαφορά των 4 βαθμών από τους διώκτες της.

16:00   Εδιμβούργο-Πίτερχεντ                                     League One Σκωτίας

Το Εδιμβούργο «έσωσε» την ισοπαλία στο ματς ανατροπών με τη Μοντρόουζ (2-2). Παρέμεινε, όμως, δεύτερη, σε απόσταση 4 πόντων από την κορυφή. Αν και δεν έχει χάσει στα 3 τελευταία ματς πρωταθλήματος, εμφανίζει αστάθεια το τελευταίο διάστημα.

Η Πίτερχεντ προέρχεται από την ήττα από την Κέλτι Χαρτς (0-3), ενώ δεν έχει αγωνιστεί το τελευταίο 20ήμερο, λόγω της κακοκαιρίας. Διατηρείται στον «βυθό», έχοντας συγκεντρώσει μονάχα 2 βαθμούς στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις.

17:00   Καμπιλί-Μπελουιζντάντ                                  Ligue 1 Αλγερίας

Η Καμπιλί ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μουλούντια Οράν (1-2) και βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο ενθουσιασμός από την αλλαγή προπονητή έχει καταλαγιάσει, αφού έχασε τα 2 τελευταία ματς, αλλά με τον Μιλούντ Χαμντί έχει κερδίσει και τα 2 εντός έδρας παιχνίδια.

Η Μπελουιζντάντ περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Μπίσκρα (1-1), αλλά παραμένει στην κορυφή, με διαφορά 2 βαθμών από τους διώκτες της. Εξακολουθεί να είναι αήττητη στα 13 ματς πρωταθλήματος, αλλά κέρδισε μόλις 1 από τους 4 τελευταίους αγώνες.

19:00   Φιούτσερ-Ελ Γκεΐς                                           Premier League Αιγύπτου

Η Φιούτσερ έκαμψε την αντίσταση της Γκαζλ Ελ Μεχαλά (1-0) και παραμένει στο τρίτο σκαλοπάτι, 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Αήττητη μετά από τις 8 πρώτες αγωνιστικές, μετρά 3 διαδοχικές νίκες στην έδρα της.

Η Ελ Γκεΐς κέρδισε τη Νάσιοναλ Μπανκ οφ Ίτζιπτ (1-0) κι ανέβηκε στην ένατη θέση. Ακόμα, πάντως, δεν έχει αποκτήσει συνέπεια στην απόδοσή της, ενώ δεν έχει νίκη στα 4 φετινά εκτός έδρας ματς, στα οποία έχει υποστεί 3 σερί ήττες.

19:30   Χαποέλ Μπεέρ Σεβά-Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ   Ligat Ha Al Ισραήλ

Η Χαποέλ Μπεέρ Σεβά νίκησε εκτός έδρας την Ασντόντ (1-0) και διατηρείται τρίτη, με διαφορά 4 βαθμών από την πρώτη θέση. Έχει να επιδείξει 6 σερί νίκες, ενώ συνολικά είναι αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η Μπεϊτάρ Ιερσουσαλήμ θριάμβευσε επί της Μακάμπι Νετάνια (6-3) και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την εξάδα. Οι 2 νίκες στη σειρά στο πρωτάθλημα της έχουν δώσει ώθηση, αλλά μετρά 2 νίκες και 4 ήττες στις 6 φετινές εξόδους της.