Prime Time: Ρίβερ Πλέιτ-Ταγέρες, δυνατό φαβορί

Reading time3 λ

Σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις προσφέρει το γεμάτο δράση βραδινό κουπόνι

Τα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Αμερικής συνεχίζουν και… γεμίζουν το κουπόνι με δράση και εντυπωσιακές αναμετρήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας Ρίβερ Πλέιτ-Ταγέρες για την 21η αγωνιστική της Liga Profesional της Αργεντινής. Η Ρίβερ Πλέιτ έπειτα από δύο απανωτές ήττες επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας με 1-0 τη Σαν Λορέντσο.

Έχοντας πάρει τα… πάνω της θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι αφού δεν απέχει και πολύ από την κορυφή της βαθμολογίας και τη διεκδίκηση του τίτλου. Βέβαια, καλείται να βρει σταθερότητα κάτι που δεν είχε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Όσον αφορά στην Ταγέρες βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, στα καλύτερά της όλη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Ωστόσο, η διαφορά ποιότητάς της με τη Ρίβερ Πλέιτ είναι μεγάλη.

Σημαντικό είναι και το άλλο ματς που διεξάγεται ξημερώματα Κυριακής για την λίγκα: Ιντεπεντιέντε-Νιούελς Ολντ Μπόις. Η Ιντεπεντιέντε μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ και η Νιούελς Ολντ Μπόις πατάει καλά στα πόδια της κι έτσι αναμένεται συναρπαστικός αγώνας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Το επόμενο κεφάλαιο που ανοίγουμε είναι αυτό της Liga I Betsson του Περού. Κοντράρονται Σέσαρ Βαγέχο-Μέλγαρ. Πρόκειται για δύο πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και το παιχνίδι τους υπόσχεται θέαμα.

Έπειτα, μεγάλη ποικιλία προσφορών για στοίχημα προσφέρουν η Serie B της Βραζιλίας, Primera A της Κολομβίας, η Primera Division της Ουρουγουάης και η Liga de Expansion MX – η δεύτερη κατηγορία του Μεξικού.

Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα θα βρείτε στο Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς-Λος Άντζελες Γκάλαξι για το MLS, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο, καθώς επίσης και στα διεθνή φιλικά Γουατεμάλα-Κολομβία και Μεξικό-Περού.

22:00 Μπουκαραμάνγκα-Όνσε Κάλδας     Primera A Κολομβίας

22:00 Ντανούμπιο-Ρίβερ Πλέιτ                           Primera Division Ουρουγουάης

23:30 Σέσαρ Βαγέχο-Μέλγαρ                     Liga I Betsson Περού

00:00 Ρίβερ Πλέιτ-Ταγέρες                        Liga Profesional Αργεντινής

00:15 Μπαΐα-Οπεράριο                             Serie B Βραζιλίας

00:30 Μιγιονάριος-Αμέρικα δε Κάλι          Primera A Κολομβίας

01:00 Πενιαρόλ-Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε    Primera Division Ουρουγουάης

02:30 Ιντεπεντιέντε-Νιούελς Ολντ Μπόις  Liga Profesional Αργεντινής

02:30 Γουατεμάλα-Κολομβία                    Διεθνές φιλικό

03:05 Πούμας Ταμπάσκο-Σιμαρόνες          Liga de Expansion MX

04:00 Μεξικό-Περού                                  Διεθνές φιλικό

05:00 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς-Λος Άντζελες Γκάλαξι     MLS

05:05 Μινέρος δε Σακατέκας-Ατλέτικο Μορέλια   Liga de Expansion MX