Η χαρά του Τεντόγλου

Reading time2 λ

Προσφορές μόνο για μέλη της betsson.gr. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για στοίχημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«ΕΡΤ»: Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου, επέστρεψε στην Ελλάδα και σε δηλώσεις που παραχώρησε σε συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τελικό που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Ο 23χρονος άλτης, τόνισε σχετικά με το τί χρειάζεται ένας αθλητής για να πάρει ένα χρυσό μετάλλιο: «Χρειάζεται ταλέντο, σκληρή δουλειά, επιμονή, θυσίες και αφοσίωση σε αυτό που κάνεις. Για να πας σε Ολυμπιακούς Αγώνες χρειάζονται τέσσερα χρόνια. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις σε αυτό το διάστημα καθόλου. Δύσκολα θα ανακάμψεις. Χρειάζεται αποφασιστικότητα μέσα στον αγώνα και αυτοπεποίθηση». Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει στόχο να βρίσκεται στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.

«sport24.gr»: Η Εθνική ανδρών του πόλο βρίσκεται για 11η σερί φορά και 16η συνολικά στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη και η πορεία της μέχρι στιγμής είναι ονειρεμένη, έχοντας φτάσει στα ημιτελικά. Εκεί περιμένει η πανίσχυρη Ουγγαρία την οποία, όμως, είχε νικήσει στην πρεμιέρα των ομίλων με 10-9, δείχνοντας με το… καλημέρα ότι πήγε στο Τόκιο με άγριες διαθέσεις. «Κοιτάζοντας τις ομάδες που είναι πλέον στα ημιτελικά, φαβορί δεν είμαστε σίγουρα. Όμως, είναι φανερό ότι με τις εμφανίσεις μας έχουμε κάνει τους πάντες να μας υπολογίζουν. Όταν φτάνεις σε έναν ημιτελικό, σίγουρα ονειρεύεσαι την κορυφή. Το μυαλό μας, όμως, είναι ειλικρινά μόνο στον ημιτελικό. Αν τα καταφέρουμε, εξασφαλίζουμε ένα μετάλλιο και αυτό είναι το πιο σπουδαίο από όλα», είπε ο Γιάννης Φουντούλης. Ελλάδα-Ουγγαρία, λοιπόν, για τα ημιτελικά του τουρνουά πόλων των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με κορυφαίες αποδόσεις στo betsson.gr.

«ΑΠΕ/ΜΠΕ»: Η Μαρία Πρεβολαράκη, αποκλείστηκε από το Ολυμπιακό τουρνουά πάλης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 11-4 από την Λουϊζα Ελίζαμπεθ Μελέντρες Βαλβέρδε στην «φάση των 16». Στις δηλώσεις της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με δάκρυα στα μάτια, δήλωσε εμφανώς απογοητευμένη, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει για… Παρίσι στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά θα σταματήσει την καριέρα της. «Δυστυχώς ήταν ένας απογοητευτικός αγώνας. Την είχα κερδίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2019 και είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν πήγε καθόλου καλά το ματς. Πήρε πρώτη βαθμούς και αναγκάστηκα να ανοιχτώ για να πάρω σημεία. Δεν ήμουν συγκεντρωμένη. Θα συνεχίσω την προσπάθεια έως τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και στην συνέχεια θα σταματήσω». Σήμερα, πάντως, συνεχίζεται η προσπάθεια της ελληνικής αποστολής στην πάλη με τον Γιώργο Πιλίδη στην κατηγορία της ελεύθερης των 65 κιλών με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.